XiaMengTing
Magasan pigmentált, matt finisű ajakrúzs
Utoljára szerkesztve: 2015.10.05. 03:50 - 2015.09.27. 07:19
A képen látható Rum árnyalat van meg, gyönyörű a színe, pigmentált és tényleg matt finisű. Igazából a textúrája sokkal jobban tetszik, mint a 3CE matt finisű rúzsának, nem gyűlik össze a redőkben és nagyon tartós. Még az evést is jól bírta. Egy idő után (kb. 5-6 óra után) elkezdett lekopni a szám belső részénél, úgyhogy néha azért érdemes ránézni, de szerintem ez teljesen vállalható. Nem használtam alá ajakápolót, a számat mégsem szárította. Nagyon szeretem.