Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
tika
Az AA Oil Infusion2 30+ korszerű ránctalanító bőrápoló program, amely a tiszta marula és argán olajon és a Q10-koenzim bőrmegújító hatásán alapszik. A különleges olajok biokompatibilisek a bőrrel, pótolják a bőrben fellépő sejtépítő anyagok hiányát, egyidejűleg felpezsdítik a sejteket, így a bőr visszanyeri a fiatalos vitalitását. Következésképpen a bőrkép teljesen átalakul, sima, hidratált és ragyogó lesz. A formulák innovatív kettős Infusion2 rendszerrel vannak ellátva, amelyek erősítik a készítmények hatását. Az Infusion2 rendszer két szabadalom alatt álló felfedezésen alapszik, két biolipid mikroszféra innovatív kombinációja.
Aktív összetevők:
2019.12.14. 14:09
Nagy reményeket fűztem ehhez a szemkrémhez, mert csodásak az összetevői, de csípi a szemem. Az állaga jó, testes krém, szépen hidratál. Számomra kicsit szilikonos de amúgy nem tudok belekötni, így viszont csak 3 csillagot ér, mert számomra használhatatlan a szemcsípés miatt. Nem tudom mire vagyok érzékeny az összetevőkből, de másnak talán nagyobb szerencséje lesz vele. Annyira olcsó, és olyan jó az INCI-je, hogy megér egy esélyt.