Sminkek arcra
Alapozók
Lelőhely: Fodrászkellékes, online

Aden Folyékony Alapozó (régi)

Hozzáadva 2017.04.03.by

gracecelestil

Lágy, fénytelen alapozókrém, mely könnyedén felvihető és természetes megjelenést biztosít bőrének. Az arcszín egész napon át friss és üde marad. Hippoallergén.

2016.06.17. 16:16

Többször újravettem. A legvilágosabb árnyalat tökéletesen passzolt a bőrszínemhez. Elég vizes állaga van, enyhe a fedése. Kevés bőrhibával rendelkező lányoknak ajánlom.

2016.05.15. 00:17

Olyan mintha semmi nem lenne az arcomon, de ezt nem a pozitívumok közé sorolnám. Nem fed, olyan mintha nem lenne rajtam semmi. Pedig a szinek tökéletesek lennének, pontosan olyat találtam mint amilyen a bőröm. Annyi pozitívuma van, hogy nagyon matt hatást ad, viszont azonnal el kell dolgozni különben kb. 10mp után ez lehetetlen. Olcsó és gagyi. Nem ajánlom senkinek.

2015.11.14. 09:40

Nekem a 02-es van meg, a színe tökéletes, a fedése viszont olyan, mint egy BB krém. Sajnos azonban száradás után olyan lesz az arcom, mintha belenyomtam volna a lisztes dobozba. Mintha 2 kg por lepte volna be az arcom. Beleül a ráncokba is és jól felnagyítja őket. Én csak nagyon zsíros bőrűeknek ajánlom!

2015.04.19. 08:27

Én is inkább egy színezett hidratálóhoz hasonlítanám. Akinek nincsen bőrhibája vagy kevés és el tudja fedni korrektorral annak ajánlom!:)

2014.06.14. 19:14

Elég szépen fed és nagy színválasztékban kapható. Előtte próbáltam jóval drágábbakat is, de néhány éve csak ezt veszem. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!

2013.12.17. 06:07

Véletlenül láttam meg a fodrászcikkesnél, előzőleg olvastam a rossz véleményeket, de azért ki kellett hogy próbáljam, nekem nagyon problémás a bőröm, zsíros, olajos néhol hámló foltokkal. Az alapozó a rossz vélemények ellenére kellemes csalódás, jól fedett és ami a fő matt arcbőrt kaptam végeredménynek. Viszonylag tartós is volt. Némelyik drogériás alapozó ennyit sem tud. Én most ezt használom, mert remekül bevált és ami a lényeg hogy a színek nagyon jók belőle, mert nincs hófehérke bőröm. Úgyhogy nálam nagyon jól teljesít!