Sminkek arcra

4.6
Hozzáadva 2021.02.26.by

Ad-Namah

5 g

Ecsettel könnyen felvihető pirosító púder, természetes fényt és egészséges ragyogást kölcsönöz az arcnak. Egyenletesen vigyük fel az arc felületére vagy csak az arccsontok környékére alkalmazzuk.

2017.06.08. 12:49

Egy pink árnyalatú pirosítóm van és nagyon szeretem, természetes hatást kölcsönöz a fehér bőrömnek, nem okoz irritációt/ pattanást; ár-érték arányban is teljesen korrekt! A pigmentálsága kicsit lehetne erősebb, de így legalább szépen rétegezhető, nehéz " túltolni"!

2015.06.11. 19:58

Húgomnak vettem meg ajándékba a 01 Pink árnyalatút. Nagyon hófehér bőre van és nagyon befürdött már más pirosítókkal.. de ezt az árnylatot mintha neki találták volna ki :) Nagyon szépen illeszkedik a bőrhöz, nem porol, könnyű vele dolgozni :) Szerintem magamnak is beszerzek egy ilyen pirosítót, csak valamivel sötétebb árnyalatban.

2015.03.13. 06:13

Nekem a Pink és a Brown árnyalatban van meg, a Pinket jobban szeretem. A másikat inkább szemhéjpúderként használom a smink sötétítésére. Arra tökéletes. Szerintem ár-érték arányban teljesen megfelelő.

2013.12.08. 13:28

Nekem a pink van meg..kicsit több aranyosan csillogó beütésre számítottam, de mindegy..ára teljesen jó..tartósnak rajtam ez sem tartós, de más piri sem..a színei szépek, pigmentáltak..amúgy rendben lévő kis pirosító..

2013.04.16. 20:59

Jól pigmentált, átlagosan tartós pirosító, a Nr. 1 Pinket használom, különösen szeretem a színét és a fényét is, viszont hajlamos porolni.

2013.02.27. 10:05

Nekem a pink és a bronzos árnyalat van meg. A pink nagyon szép pirosító szín: finoman csillámos rózsaszín, igazán babás árnyalat. A bronzost viszont semmi szín alatt nem használnám se pirosítónak, se bronzosítónak, mivel eléggé csillámos, és bronzosítónál nekem jöhet a szóba a csillámos, pirosítónak ez meg nekem túl barna. Viszont remekül megállja a helyét szemhéjpúderként.Mindkettő eléggé pigmentált, tehát óvatosan kell velük bánni, ha pirosítóként akarjuk használni őket.Még több ADEN termék swatchokkal itt:http://theverystyle.blogspot.hu/2013/02/aden-lany-sminkcsomag-swatchokkal.html