Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
siss
72 órás védelmet nyújt az izzadás és testszag ellen. Mozgás hatására aktiválódó illatmolekulákkal. Alkohol nélkül.
2021.10.13. 09:33
Nem vagyok izzadós, de ha ezt használom hidegebb napokon is pár órán belül izzadság szagom lesz.
2020.07.24. 05:44
Az illata lehetne finomabb, kellemesebb, nőiesebb, mert engem egy erős szagú tisztítószerre emlékeztet. Amúgy ez nem olyan nagy gond, mert az illata rajtam egyáltalán nem marad meg, csak kifújáskor érzem. Ami tetszik, hogy a hónalj puha, bársonyos lesz utána. Hatása egy átlagos napon megfelelő, de edzés/futás közben már ugyanúgy izzadtam, pedig közvetlen előtte is használtam. Egyelőre 4*
2019.11.30. 13:15
Karácsonyra kaptam, nagyon erős illat és nem is finom de tényleg sokáig gátolja az izzadást.
2019.10.22. 13:19
Hát jobbat is használtam már, az tény, de nem volt túl rémes. Az illata kellemes, és még aránylag fed is, habár a púderből én is kaptam de számomra nem volt zavaró, a ruháról lejött mosással.
2019.07.21. 18:10
Borzalom. Az illata sem tetszik, de konkrétan csomókban áll a bőrömön és a ruhámon. Soha többet ilyet.
2019.04.23. 09:24
Konkrétan borzalmas! A csomagolása szép, de ez az összes pozitív tulajdonság, amit el tudok róla mondani. Nagy csomókban fújja ki a "púdert", ami aztán fehér csomókban összeáll a bőrön. :S. Van egyfajta keserű mellékszaga is, amit mindig kiérzek (más deóknál nem érzem, tehát nem belőlem jön:)).Szerintem mással próbálkozz, ha jót akarsz :)