Tusfürdők

Adidas Daily Scrub Exfoliating Tusfürdő

3.8
Hozzáadva 2012.01.11.by

Veruska

Sportolókkal kifejlesztve. Mikrogyöngyei gyendéden eltávolítják az elhalt hámsejteket. Krémes összetevői sugárzóvá teszik a bőrt. Mindennapos használatra. Szappanmentes.

2016.01.11. 13:39

Mennyire imádtam tini koromban... :)

2014.10.16. 12:22

Tini korom tusfürdője volt, akkor nagyon oda meg vissza voltam érte! Nem volt rossz, de a jótól is messze volt!

2014.04.15. 18:52

Imádtam az illatát :)

2013.05.27. 09:22

Ezt csak azért vettem meg,mert megvolt ugyanilyenből a fújós meg a golyós deó is,és fincsi illatuk volt,akkor már ezt is kipróbálom... Nem volt rossz,de nem maradt meg,hogy kiemelkedően jó lett volna. Nem vettem újra,de lehet,hogy majd még próbálkozom vele.

2013.04.07. 16:21

Akkor vettem ilyet nagyon jó áron, amikor 2 volt összecsomagolva, plusz még hozzájuk egy tornazsák. Végülis a radírozó hatása jó, nem durva, de azért működik. Az illata miatt nekem ez abszolút nyár-kompatibilis tusfürdő, s ha nem is napi, de rendszeres használatra elég jó. Ilyenkor télen (?!) egyáltalán nem "kívánom", el is tettem későbbre. Ha elfogy, nem fogok rohanni másikat venni, de így nagyon megérte.

2013.04.07. 12:45

Én nagyon szerettem! Finom illat, jó volt használni is, és jól radírozott is...Csak annyi, hogy én jobb szeretek külön testradírt használni, mert vannak olyan testrészeim, ahol érzékeny a bőröm, és ott kidörzsölte...