Ajakápolók

Aesop Rosehip Seed Lip Cream

4.3
Hozzáadva 2018.05.07.by

mirrmurrka

Vitamindús formula a száraz, érzékeny, cserepes ajkak hidratálására és puhítására. Szilikon- és paraffinmentes.

2021.09.14. 11:40

Őszre vásároltam, új ajakbalzsamot szerettem volna kipróbálni, mert eddigi tapasztalataim alapján egyik se ért semmit nekem.Tetszik a csomagolás, hogy nem "stiftes", így jobban átlátom mekkora mennyiség kerül az ajkaimra. Kezdjük az illatvilággal ami teljes egészében megfogott a márkával kapcsolatban. Érezni, hogy tényleg természetes alapanyagokból készült, így nem zavar, ha egy pici a számba is megy belőle véletlenül :) A citrusosság érződik rajta leginkább, igazán friss érzés, főleg egy esős őszi napon. A textúrájának hála könnyen felvihető, vigyázni kell, hogy ne nyomódjon meg a tubus, mert elkezd folyni. Túlzottan cserepesnek nem mondanám az ajkaim, inkább csak száraz, de érezhetően puhább és hidratáltabb mióta használom. Mennyiségre elég sok, így még hosszútávon nem tudom mikor, de biztosan újra (és újra) vevős!

Utoljára szerkesztve: 2018.03.14. 23:38 - 2018.03.14. 23:36

Sokkal többet reméltem tőle, de nekem semmit, de tényleg semmit sem használ: nem csökkenti a szárazságot, sem az irritációt. Felbontás után az első 15 használat alkalmával megállíthatatlanul szivárgott belőle a krém minden alkalommal, pusztán már attól, ha letekertem a kupakjat. Így viszonylag sok mehetett kárba, de igazából bőséges ez a 6 ml, és most már nem szivárog, így már táskában is szívesen magammal viszem, valamilyen kisebb neszeszerben.Az illata isteni, a szokásos gyógynövényes-enyhén citrusos Aesop illatvilág, az állagát is nagyon kedvelem: egy viszonylag híg fehér krém, ami gyorsan beszívódik és nem hagy hátra semmilyen nyomot vagy színt.Nagyon szeretem a csipkebogyó olajat, viszonylag elől szerepel az összetevő listán, úgyhogy talán az alkohol hibája, hogy nekem ennyire nem vált be.Az élmény miatt 3 csillag, de nem venném újra.

2018.01.10. 20:04

Miután borzasztóan hajlamosak az ajkaim a kicserepedésre, szinte mindent kipróbáltam már. A krém állag elég szokatlan, de nagyon praktikus tud lenni, egyáltalán nem ragad, nem zsíros, könnyű és nagyon jó illata van.Éjszaka és reggel használom, nekem bevált:)A kiszerelése nem alkalmas rá, hogy a táskádba dobd, mert könnyedén megszalad a krém, ha megnyomódik. Inkább a piperepolcra való mindennapi használatra.