Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
wishes
Bársonyos textúrájú bőrbarát krémtusfürdő jótékony Holt-tengeri ásványokkal, makadámiaolajjal és organikus növényi kivonatokkal. A hibiszkusz és a füge különleges keveréke antibakteriális, tápláló és bőrpuhító hatású.
Parabenmentes. SLS/SLES mentes. Érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt.
2021.01.09. 09:54
Előre is elnézést kérek mindenkitől, de...nekem ez csak egy veszélyesen túlárazott, átlagos tusfürdő. Kellemes illata van, kellemesen habzik, jók az összetevők, de az egyébként normál, télen kicsit száraz-húzódó bőrömmel semmit nem csinál, ugyanúgy száraz és húzódik fürdés után, mint bármelyik másik tusfürdő használatával. Sajnos az ananászosat már sehol nem látom, nem kapni, pedig azt már csak az illatáért is megvenném, de amúgy senkinek ne vérezzen a szíve ezekért a tusikért, nekem nem ad többet, mint bármelyik másik, töredék áron vásárolt termék.
2020.11.25. 17:18
A bőrőm ekcémára hajlamos ezért egy időben csak gyógyszerári tusfürdőket tudtam használni. Kicsit untam már ezt az illat nélküli életet és elkezdtem próbálkozni. Több márkával is kudarcot vallottam, pl a Nuxe, de az AHAVA nem okozott csalódást. Hónapok óta használom, nagyon kellemes illat, tökéletes választás az érzékeny bőrömre is. Nincs többé ekcéma, nincs szükségem gyógyszertári krémekre sem. Puha, selymes lett tőle a bőröm.
2020.11.14. 11:13
Nagyon kellemes illata van és jól hidratál, nincs benne SLS/SLES, nem húzza a bőröm. Ha ezt használom, nem is kell testápoló.
2020.03.04. 19:08
Ajandekba kaptam . Kellemes az illata nem okozott borirritaciot. Szerencsere tusfurdokre nem erzekeny a borom igy ez azoknak ajanlott akiknek gondjai lehetnek a kulonbozo tusfurdoktol en azert nem veszem ujra mert dragalom egy tusiert :)
2018.11.02. 18:42
Szuper! Többször is vettem már különböző illatokban. Ez is klassz, bár az ananászos jobb. Ha olcsóbb lenne, azért jobban örülnék.
2018.02.14. 20:25
IMÁDTAM! Szuper puha, táplált és selymes lett tőle a bőröm. A mindenre érzékeny bőröm nagyon szerette, nem irritálta. Az ára elég borsos, de a hatása gyorsan elfeledteti ezt!:)