Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
IzabellaRita
Hővédő hajpermet. Anti-dehidratáló védőpajzs meleg egyenesítéshez. A B5 provitaminnal gazdagított formula tökéletes hidratáltságot biztosít, és igazi védelmet nyújt a hő ellen. A haj azonnal ragyogó és jó tapintású lesz.
2016.08.13. 20:49
Fodrászom tanácsára választottam ezt a terméket. Nagyon örülök, hogy mellette döntöttem, a hajat egyáltalan nem teszi ragacsossá, hajvasalás után a hajam puha, könnyen kezelhető lett. Ár-érték aránya nagyon jó .
2015.10.25. 15:56
Tökéletes! A hajam tartósan egyenes, puha és fényes hajvasalás után.
2015.09.15. 19:42
Teljesen meg vagyok vele elégedve, lényegesen szebb a hajam, mióta használom vasalás előtt és az illata is jó! :)
2015.06.24. 16:22
Én a megszárított hajamra fújom, hajvasalás előtt. Nagyon jó termék szerintem, a hajam puha lesz, szép, fényes, persze a tövekre nem fújok belőle mert totál bezsírosodna a hajam... Újravevős :)
Utoljára szerkesztve: 2024.11.08. 21:10 - 2014.12.22. 07:07
Nekem úgy vált be, hogy törölközőszáraz hajra fújom, majd jöhet a szárítás és a vasalás. Próbáltam száraz hajra is közvetlenül hajvasalás előtt, de úgy nem volt olyan tartós az egyenesítés. Az illata nem tetszik sajnos. Jó kis hővédő és az összetevőlistája is egész jó, nincs telenyomva szilikonnal.
2013.10.08. 10:39
Nekem abszolút bevált! Nem nehezíti el a hajam, viszont puha, selymes lesz tőle (állítólag E-vitamint tartalmaz). néha ha össze van gubancolódva és sietek, csak befújom vele hogy ki tudjam fésülni, úgyhogy nem csak egyenesítésre használom. az illata pedig isteni!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.