Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
her6
2024.11.18. 09:32
Szerintem ez egy fantasztikus termék! Balzsamként használom, kétszer samponozás után, a fejbőrre nem teszek közvetlenül. Hagyom hatni 3-8 percig, mikor hogy, aztán lemosom. Gyönyörű, puha, tökéletesen fésülhető és kezelhető lesz tőle a hajam, mindenkinek ajánlanám, aki keres egy jó balzsamot. Abszolút megéri az árát, mert egészen ici pici kell belőle, nagyon lassan fogy nálam! Veri az összes többi balzsamot, amit valaha használtam. EGY CSODA!
Utoljára szerkesztve: 2024.11.18. 10:52 - 2024.01.29. 21:03
Ez egy csoda. Elég drága, de egy csoda. Nokedlire szőkített hajon használom és eddig sikeresen visszatartott az ollótól. Persze ne álmodjatok olyanokat hogy ez tartósan helyre tesz bármit is, mert nem fog. Annyit tesz, hogy a haj tapintását elviselhetővé teszi és relative fényes lesz.
2023.06.30. 13:00
Nagyon elégedett vagyok vele. Rögtön belevágtam az 500 ml kiszerelésbe, de nem bántam meg. Hajmosás után beledörzsölöm a hajamba, rajta hagyom kb 3 percig és lemosom. Puha, fényes, könnyen fésülhető lesz a hátközépig érő szőkített hajam. Eddig más terméknél nagyon ritkán és rövid ideig tapasztaltam hasonlót, ezt viszont használom már 1 hónapja és nem csorbul csodálatom iránta :)Ajánlom a hajolaját is, azzal együtt használva a száraz, sprőd hajból is egy csodát varázsol.
2022.10.28. 12:52
Kicsit fura az állaga, de ez abszolút nem von le semmit az értékéből. Könnyű a felvitele és nagyon puha lesz tőle a hajam.Régebben natúr hajra elegendő volt a Kallos Serical Latte hajpakolása (de valamit szerintem változtattak rajta, mert sokkal hígabb lett) de most, hogy már festettem a hajamat szükséges volt, valami professzionálisabb hajpakolást használnom. Szőkés-barnára van festve a hajam és ez szépen puhítja és karbantartja a száraz hajhosszomat. Úgy gondolom, újra fogom venni ha elfogy és szeretnék több Alfaparf terméket is kipróbálni.
2022.05.29. 09:33
Sajnos nekem nagyon nem jött be. Kis kiszerelést vettem belőle, próbaképpen. Kb negyed órát hagytam a hajamon, utána mostam le. Szárítás után nagyon sprőd, seprű hajam lett, teljesen fénytelen.
2022.01.04. 19:20
Szerintem fantasztikus! Minden eddigi hajmaszkom lepipálja, régebb óta használom és érezhető a hosszú, szőkített hajvégeimen a különbség. Újravevős teljes mértékben!