Hajápolók

Alfaparf Semi Di Lino Smooth Krém

3.2
Hozzáadva 2022.01.19.by

zimmbo

• kisimítja a hajat, megszünteti a kócosodást, megkönnyíti a kifésülést
  • megszünteti a nedvesség és az atmoszférikus hatások okozta kreppesedést
  • megelőzi a haj károsodását a szárítás, vasalás vagy göndörítés során
  • mélyrehatóan hidratál, lággyá és selymessé teszi a nehezen kezelhető hajat
  • a gazdag textúra körbefogja a hajszálakat
  • finoman illatosítja a hajat
  • mindennapos használatra is alkalmas

2023.08.02. 19:07

Sajnos nekem nem szolgál ez a termék úgy, ahogyan a beharangozó alapján vártam. Nagyon is takarékosan kell adagolnom, különben zsírosít. Ha pedig takarékosan adagolom, semmit sem csinál. Szóval újabb termék, amit elhasználok, ha már pénzt adtam érte, de alig várom, hogy kidobhassam az üres flakont.

2023.07.06. 08:04

Konkrétan semmit sem csinált a hajammal, számomra pénzkidobás sajnos. A samponja pedig egyenesen katasztrófa, soha többet. :D

2023.06.27. 12:42

Nagyon semleges véleményem van róla, elhasznaltam de semmi pluszt nem adott, amit egy drogérias termék nem tudott volna. Kellemes az illata, nem nehezíti el a hajat, nem zsírosít, de nem éreztem hogy hidratált volna vagy fényessé tenné a hajam.

2023.01.13. 18:36

Az Alfaparf Smooth maszkkal együtt használom, nem tudom, hogy a kettő közül melyik a csodaszer, de együtt biztosan bomba jók. Az illata nagyon finom.

Utoljára szerkesztve: 2022.01.23. 19:14 - 2022.01.23. 19:13

A valaha legjobb terméke a márkának. A hajam keratinosan van kezelve és vele nagyon szépen karban lehet tartani a hatását. Használata sem okoz különösebb problémát. Elvégzem a szokásos hajmosási rutinomat (sampon,maszk) majd szárítás előtt a még törölközőszáraz hajra rakok belőle 3-4 pumpányit és beszárítom. Nem kell belőle sok nekem a derékig érő hajamra bőven elég. Isteni hibiszkusz illata van ami a következő hajmosásig érezhető. Egyenesítő hatása is azonnal látható. Ja és nem mellesleg a hajam az valami eszméletlen puha és fényes tőle. Egyszerűen nem bírok vele betelni. Biztos, hogy újra fogom venni.