Húsvétolás Lush módra – vidám csibék, mókás nyuszik lepték el a Lush polcait
zimmbo
2023.10.29. 05:33
Samponjával egyutt használom és én szívből ajánlom. Számokra sokkal tobbet tud nyujtani mint a drogáriás termékek! Használatuk után csoda a hajam!
2023.08.01. 11:34
A samponjával együtt, és jó hosszú hatóidőt hagyva neki álomszép eredményt ad!Gagyi samponnal, és /vagy nagyon rövid időre felkenve nem működik. Online webshopban sokkal olcsóbb, mint drogériában! ;) A samponját is nagyon ajánlom! Próbáljátok ki őket együtt.
Utoljára szerkesztve: 2023.07.06. 08:03 - 2023.07.06. 08:01
Semmi extra, szerintem egyáltlán nem éri meg az árát. Ugyanezt tudja a legolcsóbb Baleás balzsam is. Viszont a sampon nincs fent az oldalon, az valami katasztrófa, furcsa viaszos bevonatot képez a hajon, ami iszonyatosan elnehezíti, nagyon rossz. Általában a rosszabb termékeket is elhasználom, de ezt a sampont nem tudom, annyira kellemetlen. Majd megpróbéom elajándékozni, hátha másnak kevésbé katasztrofális.
2023.06.22. 08:33
nagyon jó a festett hajamra bár öregszem is (nem a krém hibája) de teszi a dolgát :-)
2023.02.22. 15:46
Itteni vélemények alapján vettem meg, és milyen jól tettem. Nagyon szépen hidratálja a szőkített, száraz hajamat. Illata is kellemes, úgyhogy minden szempontból imádom!