Samponok

3.9
Hozzáadva 2020.08.24.by

Ayla

2020-ban megújult összetétel!

Eltávolítja a hajas fejbőrről az elhalt hámsejteket, megszabadítja a fejbőrt a lerakódott korpától. Így biztosítja a samponban lévő koffein-komplex zavartalan felszívódását. A koffein gyorsan felszívódik és eljut egészen a hajhagymákig. Hatásának köszönhetően fokozódik a hajhagymák vérellátása, és az elgyengült hajhagymák működése. Megelőzi az örökletes hajhullás korai tüneteinek kialakulását és elősegíti a hajnövekedést.

1. Hatás: eltávolítja a korpát

2. Hatás: koffein-komplex segítségével megelőzi a hajhullást

2023.04.04. 18:04

Nekem ez az abszolút bevált sampon, egyszerűen minden más drogériás sampontól másnap már zsíros és vállalhatatlan a hajam... Az illata számomra kellemes, jól habzik. Valóban szárít egy picit, de ezt balzsammal és hajolajjal ellensúlyozom. A hajhullás is mérséklődött, de azt nem csak ennek a samponnak tulajdonítom. Próbáltam a C1-et is, arról is hasonlóan jó a véleményem, de ezt egy picit jobban szeretem.

2022.02.22. 13:42

Hajhullásra és korpás fejbőrre vettem, így kapóra jött ez a sampon, ami mind a kettőt ígéri. 3 alkalommal használtam eddig, így arról nem tudok nyilatkozni, milyen hatást ért el a hajhullással szemben, viszont a fejem korpásabb lett tőle, szárít is, ráadásul viszket tőle a fejbőröm, bónuszként pedig zsírosítja is a hajam, ami eddig kibírt lazán 3-4 napot, most már a 2. nap zsíros lesz. Előtte a Helia-D koffeines samponját használtam, szerintem visszatérek hozzá.

2022.02.02. 17:44

Zsíros korpás fejbőrre vettem. A hajam is retteneseten hullott a szeborrea miatt. Nizoral sampont váltottam le (már nem volt hatása) nem csalódtam a termékben. Abba maradt a fejbőröm viszketése és a zsíros korpát is megszüntette. Abba maradt a hajhullásom és sok babahajam lett.

2021.12.10. 19:36

Nehéz egy samponról véleményt mondani, hogy önmagában mennyire hatásos. Korpás nem szokott lenni a hajam. Új babahajaim nem lettek tőle, de a hajhullás talán mérséklődött. Kellemes használni, alaposan tisztít, nem zsírosít, nem szárít. Pasis illata van, de engem egyáltalán nem zavar.

2021.06.29. 17:41

2 hónapja használom a sampont, így viszonylag hosszabb intervallum után tudok képet adni a termékről. A seborrheas fejbőrömmel kimondottan jól összefér, nem leszek tőle sem sebes, sem viszketős, ami egy nagyon nagy előny nálam. A hatását tekintve szuper: képes kezelni korpát, mérsékli a hajhullást és elképesztő módon erősíti a hajat. 2 hónapja lett a hajambol 10 centi levágva, ez a hossz bőven vissza is nőtt a sampon használata mellett. Rengeteg babahajam van a samponnak köszönhetően, ahol a hajam megritkult, ott is szépen elkezdett visszanőni. Negatívumként azt tudom kiemelni, hogy enyhén szárít (ez nyilván orvosolható egy jó hajbalzsammal), illetve nem szűnik meg teljesen a hajhullás; emiatt viszont nem vonok le pontot, mert ez valószínűleg az én szervezetemtől is függ.Biztosan újra fogom venni, nekem összességében bejött a termék. Merem ajánlani másoknak is.

2021.03.05. 17:37

Amit használunk az a 3.flakon már,úgyh teljesen megvagyok vele elégedve. Hajhullás ellen vettem,mióta használom sokkal több baba hajam van,mellette szedek hajvitamint is,vszínű ez is befolyásolja a hajnövekedést. Igaz kicsit szárít,de balzsammal teljesen rendben van. Nem állította meg teljesen a hajhullásomat,de ettől függetlenül jó termék. Az ára kicsit húzós