Samponok

Alpecin Tuning Sampon

3.3
Hozzáadva 2012.10.29.by

dudorka

Az Alpecin termékek koffein tartalma képes megvédeni a hajhagymát a tesztoszteron negatív hatásaival szemben. A koffein hatásának következtében a hajhagymák növekedési fázisa megnyúlik, csökken a korai hajhullás kialakulásának esélye.

A koffein tartalmú Alpecin termékcsalád a hajhagymákat, és ez által a hajszálakat is védi a tesztoszteron negatív hatásától, így jelentős mértékben csökkenti az örökletes hajhullás tüneteinek kialakulását.

Kiszerelés: 200 ml

2021.07.31. 12:06

Másfél éve használom a sötét barna,gyűrű göndör hajamra erősítés miatt. Valoban nincs színezo hatása, viszont a hajhullásomon sokat segített, sokat nőtt a hajam (ettől is!) es nagyon szep allapotban van,erős es csodás fénye van! Valoban száritja a hajat,Ezert balzsamot mindenképp érdemes hasznalni utana. Heti kétszer használom,a jelenlegi az ötödik flakonom es ujra is fogom venni, mindenkinek javaslom,egy próbát meger!!

2021.07.02. 14:21

A párom folyamatosan használja, kissé hiú, de nem változtat sajnos a hajkoronáján. Nem látnám hogy dúsabb lenne a haja, cserébe 3 naponta mossa, mert olyan állapotba van a haja. Nagyon akar benne hinni, de nem jött be. Egyébként világosbarna a haja, és nem fogja be a sampon. Kellemes illata van, de nem tartós.

2021.01.19. 11:41

A színező hatása miatt vettem meg, ami NINCS neki... azt nem tudom, hogy hajhullásra beválik-e... én nem vettem észre semmit. Nekem is szárította hajam. Vacillálok az 1 és 2 csillag között...

2021.01.05. 12:38

Nagyon kellemes, pasis, kissé mentolos illatú hajsampon, jól habzik, jól tisztít és nem szárítja a hajat. Csak enyhe színező hatása van, de hajhullásra bevált.

2019.05.29. 18:30

Nekem nem vált be, száraz lett tőle a fejbőröm és a hajam is. Illata tetszett.

2018.09.10. 12:46

Páromnak vettük meg, ő kopaszodott. Nagyon szépen megállt, sőt haj nőtt a kopasz részeken. Az ősz részek nem sötétebbek egyelőre, de meg fogjuk venni a következő dobozzal is, mert látványos eredménye volt kb. egy hónap alatt.