Bőrtípusok: bőrtípusok and száraz

3.3
Hozzáadva 2011.11.28.by

Kiscsillag5

2014.08.07. 08:14

A pórusaimat szepen tisztítja, kellemes érzetet hagy maga után, nem szárít. A szemsminkem lemosásával viszont küzdöttem. Egy vattakorongra vittem fel a termékből és úgy próbálkoztam. Valószínűleg a krémes állag miatt nem lehet vele eléggé "beáztatni" a pillákat és a pillatöveket. Erre a célra keresnem kell egy folyékony sminklemosót.

Utoljára szerkesztve: 2014.07.17. 08:21 - 2014.03.15. 06:18

Érzékeny bőrömet és a szemeimet nem irritálja. Erősebb sminket nem hozza le tökéletesen, de olyankor egy kis kókusz- vagy avokádóolajjal besegítek. Szépek az összetevői és sokáig elég volt nekem, úgyhogy újra megvettem.Update: július van és azóta is még mindig klassz és az érzékeny bőröm sem unt rá. Szóval max pont marad!

2014.02.06. 12:45

a téli időben, szárazabb, érzékenyebb bőrre jó legoldás lehet, viszont az én tapasztalatom az,hogy az arcmosás előtti sminklemosós áttörlést nem lehet vele megspórolni, mert nem távolítja el jól az ard-és szemfestéket. Erősen zsírosodó T-vonal estén pedig leöblítést követően is megmarad a zsíros bőr érzés, ezért kap tőlem csak 3 csillagot.

2014.01.03. 20:25

Egyik kedvenc arctisztítóm, mert jól lehozza a sminket és a szemet sem irritálja egyáltalán.

Utoljára szerkesztve: 2014.01.28. 11:39 - 2013.04.22. 10:31

Nagyon érzékeny a bőröm, de nekem nem csípi egyáltalán (megjegyzem, még csak egyszer használtam). Nem szárít, és nekem az állaga is tetszik. Sminket nem próbáltam lemosni vele, de arctisztításra teljesen jó volt.

2013.02.26. 02:30

Sminklemosáshoz használtam krémes állagú és elég jól letisztította az arcomat, nem szárított. Jobban kedvelem a habzó lemosókat, de télen amikor szárazabb a bőr jól jöhet mert gyengédebben tisztít. Az én bőrömet nem irritálta egyáltalán.