Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés

Alterra Anti-Age Arcmaszk Orchidea

1 vélemény
Hozzáadva 2013.07.20.by

haloittbarbi

Intenzív hidratáló arcmaszk speciálisan érett és igénybevett bőrre. Intenzív ápoló argánolaj, szójaolaj, shea,- és kakaóvaj tartalma regenerálja és vitalizálja a bőrt. Értékes orchidea kivonata, olívaolaj tartalma ápolják a bőrt. Ginkofa leveleinek kivonata természetes Q10 és E vitamin tartalma védi bőrét a káros környezeti hatásoktól és az idő előtti öregedéstől. Ellenőrzőtt biológiai termesztésből. Mesterséges színezőanyag, illat-, és tartósítószermentes. Szilikon, paraffin, és ásványi olajoktól mentes.

2014.02.05. 19:31

Nincs még érett bőröm, de úgy gondoltam, a hidratálás nem árthat (főleg, miután a Paula's Choice száraz bőrre való lemosó és arckrém jól kiszárította az arcbőröm). Egyébként is rá vagyok kattanva mostanában az arcpakolásokra, jól esik egy héten egy-két alkalommal kényeztetni magam.Ez a pakolás nagyon jó állagú, jól eloszlatható. A tasak középen perforálva van, tehát két használatra tervezte a gyártó. Én most elhasználtam egy egész részt, de simán megoldható akár a kétszeri használat is. Nagyon kellemes illata van, amit engem teljesen a vaníliás krémtúróra emlékeztet (meg is éheztem tőle). Nem okozott pirosodást, irritációt, a bőröm jól beszívta. Picit ragad utána az arcom, ugyanakkor érezhetően hidratált, feltöltődött. Szerintem lesz belőle itthon, így télen főleg nagyon jó használni. És az ára sem vészes. Összességében ötös.