Bőrtípusok: bőrtípusok, kombinált, and zsíros
Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Hidratáló krémek
Hidratáló krémek fényvédő nélkül
Lelőhely: Rossmann

Alterra Feuchtigkeits Fluid - Hidratáló Fluid Problémás Bőrre

3.1
Hozzáadva 2014.07.14.by

feredith

A krém menta kivonata és grapefruitolaj tartalma frissíti a problémás bőrt. Kamilla-, körömvirág-, zsálya- és rozmaring kivonata megakadályozza a pattanások kialakulásáért felelősbaktériumok elszaporodását. Rendszeres használatával helyreáll a bőr egyensúlya, melynek eredménye egy láthatóan tiszta arcbőr.

2014.08.07. 12:37

Közepes krém volt, nyáron használtam nappali hidratálónak. Az "illata" rettenetes volt.

2014.08.01. 07:59

Pár éve muszájból vettem egy külföldi kiküldetés alkalmával, mert elfogyott a hidratálóm és száraz levegőjű helyen voltunk minden nap 12 órákat, kellett egy jó hidratáló. Sajnos nem működött jól, az illata sem nyerte el a tetszésemet. Akkor még az INCI-re sem figyeltem, de most már látom hogy főként a 2. helyen álló alkohol a ludas sok mindenért. Mivel nem szeretek kidobni semmit, végül a kezemre használtam el.

2014.05.30. 11:39

Mindig csodálkoztam, hogy a speckón pattanásos bőrre szánt krémek valamiért rajtam nem működnek... . Így utólag visszanézve az összetevőket nem is csodálom. Itt is második helyen az erősen irritáló denaturált alkohol. Ettől a krémtől is jöttek elő a pattanások pedig reménykedtem és kitartóan használtam. Sem tisztább sem egységesebb nem lett a bőrképem. Az illata kellemes és megfelelően hidratál, de én inkább kihagyom szegényt.

2013.08.27. 16:50

Nagyon kellemes az illata, habár picit erős és sokáig érzik. Én alapozó alá szoktam kenni, és sokáig eltart. Pattanástalanító hatását eddig nem tapasztaltam.

Utoljára szerkesztve: 2013.12.10. 11:48 - 2013.08.07. 11:39

Tetszik az illata, jól hidratál. Végre egy natúr krém ami tele van hasznos összetevőkkel. Egyszerűen imádom. Éjszakára használom mert nappalra kicsit soknak érzem. De teljesen meg vagyok elégedve vele. A pattanásokat szerintem semmi sem tünteti el csak a kozmetikus, ha hosszabb távon gondolkozunk akkor az egészséges táplálkozás (Pl. paleo étrend szigorúan betartva).Már használom egy ideje és ez a krém tényleg javít a bőrön már a fertőtlenítő hatású gyógynövények miatt is.

2013.03.06. 11:40

szerettem az állagát,az illata is nagyon tetszett,de az már kevésbé,hogy igen pattanás-hívógató mellékhatása volt :Sszóval ki nem dobom,majd néha megszagolgatom és ennyi lesz a funkciója (: