Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
szeliger
Limitált kiadás
Bio kendert, bio citromot és bio gyömbért tartalmazó összetétellel gyengéden és alaposan tisztítja bőrét, anélkül, hogy kiszárítaná.
2020.09.07. 16:01
Nálam nagyon betalált ez a tusfürdő és már bánom, hogy nem 2-3 flakonnal vettem rögtön. Isteni frissítő illata van és nem is szárítja a bőröm.Annyira limitált kiadás volt, hogy mire újra vettem volna, már sehol nem láttam. :/ Kár...
Utoljára szerkesztve: 2020.07.12. 08:05 - 2020.06.20. 18:04
2020.06.20.Ocsmányabb termék nemigen található a polcokon. A szín a zöld egyik árnyalata, az állag is fura, a részletes jellemzés nem szalonképes. Az illat friss, kissé kesernyés, ezzel nincs különösebb bajom. A bőrhöz gyengéd, a fürdés után friss, tiszta érzés és tényleg nem szárít. Egy a titok, csukott szemmel kell a flakonból kinyomni vagy közben valami szépre gondolni. A funkcióját végülis ellátja, úgyhogy pedagógiai céllal nem dobom ki, nagyvonalúan használom, nem takarékoskodom vele, egyszer csak kifogy ez is. 2020.07.12.Ha-ha, villámgyorsan ki is vonták a piacról, már sehol nem látni. Röpke volt a pályafutás:))))