Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
koalapuding
A hidratáló hajkúra értékes összetevői, mint aloe vera , gránátalma, és akácvirág ápolja és hidratálja a hajat, az igénybevett hajnak új erőt ad. Ellenőrzött biológiai termesztésből.Szilikon, parafin és ásványi olajoktól mentes, a növényi összetevők lehetoség szerint ellenőrzött biológiai termesztésből és vad szedésből származnak. Borgyógyászatilag tesztelt.
2020.12.14. 15:07
Jobb az állaga, mint a sima balzsamnak. Sűrűbb. Picit talán jobban is puhítja a hajamat. Én nagyon szeretem. Könnyen fésülhető a hajam, nem zsírosodik, szépen göndörödik, nem nehezíti el és még olcsó is. Újravevős
2020.07.07. 06:54
Már többször újravettem. Én balzsam helyett használtam, pár percig hagytam a hajamon. Nagyon fincsi illata van. Csodát ugyan nem tesz, de utána szépen kifésülhető a hajam és viszonylag szépek az összetevői.
2020.04.27. 01:32
Első használatra szép fényes és puha lett a hajam , többszörös használatra nem ér semmit. A samponjától csak csomós lett a hajam :(
Utoljára szerkesztve: 2019.07.11. 10:06 - 2019.07.11. 10:04
Mielőtt véleményezem, helyesbíteném annyiban az INCI-t, hogy nem denaturált alkohol van benne, hanem sima alkohol, ez egy fokkal jobb...Szóval nekem nem hozott semmilyen átütő eredményt, kb annyit ér, mint egy átlagos balzsam. Sőt, ha jó balzsamot használok, fényesebb lesz tőle a hajam, ez valahogy kicsit bemattítja, nem lesz elég fényes a végeredmény. Azt érzem, hogy nem táplálja, nem hidratálja eléggé a hajvégeimet; szárítás után igaz, hogy könnyed és repülős lesz a hajam, de egy kicsit száraz és szálkás marad.Biztosan nem veszem újra, ennyi pénzért már bármilyen jó balzsam is többet ér.
2019.05.15. 13:04
Mikor tavaly elkezdtem a Curly Girl Method-öt ez volt az első szilikonmentes pakolás, amit elkezdtem használni. Eleinte kb csodaszernek tartottam, olyan jó hatással volt a hajamra (persze mert előtte mindenféle borzalmas szilikonos cuccot használtam). - Egyszerre használtam a balzsamjával, sajna mindkettőnél előkelő helyen található az alkohol, amit szerencsére annyira nem érzett meg a hajam, de szerintem ha tovább használom, biztos nem lett volna túl jó hatással rá. Az alkoholon kívül amúgy tök jók az összetevői.- Az illatát eleinte imádtam, de egy idő után már szinte émelyítően édeskésnek éreztem.- Folyósabb mint a balzsam sokkal, emiatt nehezebben is lehet felvinni.- A fentiek mellett még azért is nem fogom újravenni, mert ilyen kis mennyiségért és ilyen minőségért nekem már nem éri meg 1000 ft-ot kiadni.
2019.01.13. 09:26
Már a második tubust használom belőle. Őszintén szólva, úgy szoktam, mint egy balzsamot, hajmosás után pár percig hagyom és lemosom, de ha van időm, minimum fél órát rajta hagyom. Imádom! Már kiöblítésnél sokkal puhább tapintású, simább az én megkínzott, alapból is göndör - kócos hajam. Szárítás után is elképesztően puha :) Az illatát is szeretem, szóval tőlem 5 csillagot kap :)