Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Tvylvis
Certifikált natúrkozmetikum a száraz, nagyon száraz bőr ápolására. Bio gránátalmamag-kivonattal, bio aloe vera géllel és hyaluronsavval biztosít nedvességet a bőr számára.
Kiszerelés: 30 ml
2018.04.30. 18:16
Kezdem azzal, hogy nem is értem itt miért a bőröregedésre ajánlja az oldal, hiszen ez nincs feltüntetve a terméken. Legalábbis Németországban nincs rá írva, csak hogy nagyon száraz bőrre. Na az én bőröm tényleg brutál száraz és mivel semmi sem vált be eddig igazán, így próbálkozok újabb és újabb termékekkel. Mivel naturkozmetikum, gondoltam nem nyúlhatok mellé. Én kis naiv. Elméletileg parfümmentes, nem vártam tőle azt a brutálisan erős irritáló szagot, amit áraszt magából. Ez még csak nem is érdekelne, ha jó lenne. De felkentem az arcomra és egyszerűen majd leégett az arcomról a bőr, úgy égette. Teljesen vörös lettem tőle. Valami kellemetlen réteget hagy az arcon. Próbálkoztam vele többször, hogy ne első benyomásra ítéljem el. Gondoltam kipróblom smink alá. Még arra is borzalmas. Az alapozó csak foltokban maradt meg a bőrömön. Az arcom állapotán egyáltalán nem javított, sőt... Csak rontott. Úgyhogy akkora lendülettel vágtam ki a kukába, amekkora lendülettel bedobtam a kosaramba a Rossmann-ba. Egyedül a kiszerelését díjazom.
2014.12.05. 19:31
Ez sem az igazi. Valahogy az Alterra szemkrémei és szérumai nem jönnek be. A fő bajom mindegyikkel, hogy valamilyen fura réteget hagynak a bőrömön (pedig nincs bennük szilikon). Hosszú távú hatásáról nem tudok beszámolni, mert abbahagytam a használatát. Kettest azért kap, mert jól beszívódik és praktikus a csomagolása.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.