Hajápolók

Alterra Naturkosmetik Curly Waves-Lockencreme

3.1
Hozzáadva 2021.11.09.by

helgailles

• hullámos, göndör és göndör hajra
  • bio összetevőkkel
  • alkohol nélkül *, szulfátok nélkül, szilikonok nélkül
  • igazolt
  • vegán
  • klímasemleges

2025.03.27. 08:07

Sajnos nekem sem vált be. Ragad, tapad, másnap újra hajat kellett mosnom. Vállalhatatlan. A csomagolás sem praktikus egyáltalán, nehéz használni.

2024.02.12. 20:20

Borzalmas. Reméltem, hogy valami olcsó és megbízható hajápolóhoz jutok, de egyáltalán nem vált be. Nagyon nehéz használni, konkrétan úgy kell kierőszakolni a flakonból. Állagra és illatra kellemes, de a hatása szörnyű. Összetapasztja a tincseimet, göndörítő hatása kb. 0, teljesen zsíros hatást kelt. Legalább nem dobtam ki túl sok pénzt.

2023.08.25. 13:28

Nagyon nem jött be. Az összetevői tetszettek, az Alterrás termékeket alapvetően nagyon szeretem, gondoltam nem nagyon nyúlhatok mellé. De sikerült! Az illatán kívül semmi jót nem tudok elmondani róla. Kis mennyiség használata esetén is nagyon összeragasztja a fürtjeimet és nagyon elnehezíti őket. Nem nekem való.

Utoljára szerkesztve: 2023.07.04. 20:08 - 2023.07.04. 20:01

Gyors megoldás kellett, sampont váltottam- OGX göndörbarát kókuszosra, ami remek, de túlpuhítja a hajam-, és nem volt andungom ismét közel tiezenezret kidobni egy termékre, hogy megtartsa a fürtjeimet, úgyhogy tettem egy próbát. Egyik előző hozzászóló írta, hogy Cantu curl-light, és valóban az. Csak száraz hajra és frissítésre próbáltam eddig, tökéletesen helyt áll. OGX göndörsampon, cantu curl activátor és szárazon ezzel átnyomkodva, vagy két-három nappal később ezzel frissítve tökéletesen üzemel. A méregdrága -szintén- cgm cuccok meg lapítanak a fürdőszobaszekrényben, mert sajnos nem feltétlen jók ennyire .B2/B3, alsóhangon közepes szálvastagságú, szöszösödő, néha túlpuhított fürtökkel élek, ár/érték arányban végképp meggyőző, most egy ezres.

2023.07.03. 16:42

A legkisebb mennyiségben is összetapasztja a hajam, egyszerűen kizártnak tartom, hogy valaha elhasználjam.Szerencsére nagyon olcsó volt, de jó szívvel oda sem adnám senkinek.

2023.06.28. 15:29

Nagyon rossz termék száraz Szalmás hajam lett tőle nem ajánlom egyedül talán a haj formázó val lehet mit kezdeni de a balzsam is rémes a sampon takony állagú büdös nagyon nem ajánlom senkinek sem én is a jó vélemények miat vetten meg de meg bántam