Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
kolesgolyo
2017.12.28. 21:10
Én ezt imádom, a friss illata vmi szuper reggeli tusolásnál. Remekül habzik és nem szárít.Illata emlékeztet az Alverde oliva+vmi tusira, az is nagy kedvenc, főleg nyáron.
2016.10.30. 18:30
Frissítő, könnyű, zselés állagú tusi, nyárra nagyon jo volt, szépen tisztított és kellemes illata volt.
2016.02.24. 13:31
Nagyon bejön ez a frissítő illat. kár, hogy nagyon gyorsan fogy ( nem habzik annyira, így sok kell belőle)
2014.05.05. 12:48
Olyan tusfürdő volt ez számomra, ami egynek jó volt, de újravételen nem gondolkoztam. Az összetevőlista 2. helyén levő alkohol szerencsére nem szárította ki a bőröm, tisztított amennyire kellett. Az illata viszont már sok volt számomra, túl erős volt, bár szerencsére csak zuhanyzás közben lehetett érezni.
2013.12.31. 13:21
Kellemes az illata, de gyorsan elszáll, ami nem gond, ha eleve szeretném valami mással illatosítani a bőröm. Tiszta érzet marad utána, szeretem, hogy nem képez filmes réteget a bőrömön. Nem szárít. Nagyon hasonlít az Alverde zöld tusfürdőjéhez. És most nézem itt a krémmánián, mennyiféle illatban van, hű.
2013.07.27. 21:01
Kellemes zselés tusfürdő, igazán frissítő tud lenni most a nyári hónapokban. Lágyan tisztít, nem szárítja a börőm, firssítő az illata. Az összetevők is bíztatóak. Így még a testápoló használata is elhanyagolható a tikkasztó melegben.
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.