Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
Theresia
Szem alá és bőrhibákra.
2022.12.06. 18:34
Egy rakat szar. Csillog ami egy korrektornál a legrosszabb, bár pont ez a csillogás miatt tudom elhasználni high lighternek
2018.12.24. 10:31
Hát ez egy vicc, de korrektor biztos nem... Zsíros, folyós, csillogós, ellenben semmit sem fed... nem tudom mire gondolhatott a költő mikor ezt megalkotta.. -highlightert nem használok, szemhéjalapnak próbálkoztam vele én is párszor, de semmit sem csinál. Nálam már a kukában landolt.
Utoljára szerkesztve: 2018.09.30. 05:49 - 2018.09.30. 05:49
Kaptam, szerencsére mert pénz kidobásra.Fedése nincs, fénylik de minek?.. szemhéj alapnak próbálom elhasználni de arra se jó.
2018.08.24. 10:47
Szornyen semmilyen borhibat sem fed el, cserebe meg a tegely is eltorott a csavaros resznel par hasznalat utan.
2018.07.26. 17:26
Ajándékba kaptam, szerencsére nem adtam pénzt érte. Korrektornak semmikép nem ajánlom. Fényes/ zsíros és csillogó. Ami még rádob a borzalomra az az illata ,undorító gyógyszer szaga van. Ne vegyétek. Kuka
2017.09.23. 12:18
Szem alá és bőrhibákra nagyon nem ajánlom! Viszont egy krémes highlighternek vagy egy csillogós szemhéjpúder alapnak annál inkább!!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.