Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
anonymous
"black&red" limitált kiadású schimmer cream
Kiszerelés: 6 ml
2013.09.05. 20:53
Megvettem mind a hármat télen, amikor nagyon belejöttem a sminkelésbe (addig tus+púder és megvagyok volt a filozófiám), de minek? Nem is tudom mit vártam, nagyon rossz. Szemhéjra fél óráig jó, arccsontra pedig túl nagyon a csillámok. A fehéret és az aranyat néha a szemeim orrom felőli sarkába teszem, de oda is lenne jobb ceruzám igazából.
Utoljára szerkesztve: 2013.08.05. 18:52 - 2013.08.05. 18:30
[ 30 SPARKLING RED ] Nemrég szereztem be piros árnyalatban... mivel egyébként is elég erős pirosítót használok, így az arc csontomra, közvetlen a pirosító fölé is tudok tenni picit.. Illetve, símán, semmi rúzs/szájfény nélkül, natúran az ajkamra használom, így "feldobja" kicsit.:D. Nem rossz, csak nagyon picik a csillámok, és napfényen bizonyos szögben csillognak :(
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.