Sminkelés és fényvédelem? Így hangold össze az UV-védelmet az alapozóddal!
anonymous
A gyógyiszap, az értékes, természetes aktív hatóanyagok és a zöldtea-kivonat révén antibakteriális hatású, melynek köszönhetően hatékonyan csökkenti a pattanásokat, mitesszereket. A lágy arclemosó kitisztítja és összehúzza az eltömődött pórusokat, nem szárítja a bőrt. Gyengéden eltávolítja a környezet okozta szennyeződéseket és a fölösleges zsírt. A zöldtea-kivonat és az értékes bio olajok kombinációja hozzájárul a bőr természetes egyensúlyának fenntartásához.
Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű és ásványi olaj alapú összetevőket.
2021.04.08. 20:12
Sajnos nekem nem vált be, a zsíros, egyben száraz bőrömet teljesen kiszárítja minden használat után, ami így kipirosodik és érzékennyé válik.
2020.06.03. 02:43
Eddig kb 1 szer használtam így nem sok tapasztalatom volt vele, nem pirosodott ki a bóröm ami jó pont, gyengéden tisztit.
2019.11.05. 13:32
Egy időben használtam, de nem sok mindent művelt a bőrömmel. Más márka jobban bevált.
2019.11.05. 13:21
A tiszta összetevők és az itteni ajánlások alapján vásároltam meg. Elhasználtam egy egész tubust, de semmi eredménye. Icipicit szárítja csak a bőrömet, nem lettek tőle kiütéseim sem (nagyon érzékeny ilyesmikre a bőröm), de csodát nem tett, és szerintem nem is tisztít annyira jól. Nem árt, nem is segít, olyan semleges terméknek nevezném.
Utoljára szerkesztve: 2019.10.20. 07:38 - 2019.10.20. 07:37
Egyszer jó régen volt belőle egy mini kiszerelésem, amit nagyon szerettem, úgy spóroltam vele mintha kincs lenne (akkor még nem volt DM a közelünkben). Puhított és jót tett a pattanásokkal is. Aztán elfogyott és én elfeledkeztem róla, jött más, nagyobb szerelmek, jobb illatúak vagy illatmentesek (nem szerettem az illatát, nekem nagyon agyagos) stb...aztán jómúltkor eszembe jutott, mert épp valami újabb arctisztító csalódást hevertem ki, és úgy voltam vele, vegyük meg, hát régen mennyire szerettem! De sajnos a várt hatás elmaradt...valószínű a bőröm is máshogy reagál azóta, és nyilván ez a bosszú mert hanyagoltam annak idején, de semmire nem volt jó...puhított és ennyi...alig vártam, hogy elfogyjon...Nem fogom újravenni, mert nekem már kevés amit nyújtani tud, szép INCI ide vagy oda..:(
Utoljára szerkesztve: 2019.09.27. 10:57 - 2019.09.27. 10:56
Szép összetevők, jó az ára és alapvetően jól tisztít, de nekem elég mitesszeres az arcom és azon sajnos nem sokat segített, pedig elvileg pont erre való és az egész tubust elhasználtam. Ezt azért nem rovom fel nagyon neki, mert a bőröm mindig is problémás és azért ez "csak" egy arctisztító, nem valami turbó hámlasztó cucc :) De nem szárít, nem zsírosít, és mindennapos tisztításra megfelel.