Így szabadulhatsz meg gyorsan és hatékonyan a pattanásoktól – Garnier Pimple Patch, a bőröd legjobb barátja (X)
A hidrokolloid tapaszok 8 órán belül segítenek enyhíteni a pattik pirosságát, gyorsítják azok gyógyulását.
HRenata
Limitált kiadás
Intenzív színű, matt finisű szemhéjtus.
2 változatban kapható: 10 Deep Sea és 20 Sea Wood
Mindkettő vegán termék. Az árnyalatok összetevőlistája különböző, a 20 Sea Wood árnyalat INCI-je a második Water után kezdődik.
2018.08.06. 05:43
Barna színben vettem meg, hétköznapra csak barna tust használok. Maga a festék gyönyörű, barna matt színű, megfelelően fed és gyorsan szárad - ez számomra pozitív. A csomagolása lehetne jobb. A kupak mindig csupa festékes, könnyű összekenni vele magamat. Az ecsete elsőre furcsa volt, hozzá kell szokni. Tartóssága egész jó, a "cicafarok" lekopik dél körülre, de a szemhéj többi részén mozdulatlan marad.
2018.04.21. 17:05
Árulja már el nekem valaki, hogy ezzel hogy a nyavajában lehet normális vagy BÁRMILYEN tusvonalat húzni???Az ecsete borzalmas. Egyszer már kifejtettem itt a Krémmánián azt az elméletemet, hogy az Alverdések külön termékfejlesztő mérnököket alkalmaznak arra, hogy olyan csomagolásokat fejlesszenek ki, amik eleve használhatatlanná teszik a termékeiket, ennél a tusnál csak az a különbség, hogy itt maga a termék sem használható. Rettenetesen folyik, ugyanakkor nagyon híg az állaga, nem lehet rendes, fekete tusvonalat húzni vele, látszik alatta a bőröm... Az ecsete pedig csíkoz, már az első felvitelkor is, építeni pedig meg sem próbálom. Még a kézfejezem sem sikerült egy normális vonalat húzni vele. A csomagolása cuki, szerettem volna szeretni, de ez bizony kuka.
2018.01.30. 12:05
Ó, ezzel én úgy befürödtem, mint annak rendje-módja. Az applikátor egy kalap kaki. Kezdjük ott. Rengeteg terméket vesz fel, kenődik, folyik, lassan szárad. Ha lehúzkodom a tubus tetején a hegyét, akkor meg foltosan keni fel a tust magát. A barna változat van meg nekem, de valami botrány. Egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzeltem. Sokkal sötétebb, mire szépen felmaszatolom (órák kérdése mindig), és rendszeres bosszúságot okoz. Mattra szárad ugyan, de könnyen lemosható, ha például fúj a szél, nekem könnyezik a szemem. Hát, olyankor semmi sem marad a cicavonal farkincájából. Eskü, nem érte meg az árát, pedig azt hittem, az Essence filce után borzalmasabb nem létezik. Hát, egy helyen mozognak. Bocsi Alverde, ez nekem nem jött be, ahogyan a spiráljaitok is kiborítóak. Gyászos. Elkenegetem, ha éppen ráérek. De egy tustól ezt nem várom el. 2* azért, mert szép és nehéz próbálkozás, a csomagolás és az illat rendben van.
2017.11.01. 15:11
A tubuskája nagyon jól néz ki, a színe is jó, viszont az applikátorával kicsit nehéz vékony vonalat húzni
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.