Bőrproblémák: bőrproblémák and túlérzékenység

Alverde Éjszakai Hidratáló Arckrém Hamamelis Kamille

4.4
Hozzáadva 2013.05.09.by

Theresia

Gyorsan felszívódó krém. A varázsmogyoró és a kamilla virág kivonat nyugtatja a bőrt, és segít a természetes regeneráció támogatásában.

2016.09.14. 08:22

Csillagos ötös termék, mindig kísérletezek az arckrémekkel, nagyon sokat próbáltam már, de ennél jobbat még nem találtam. Zsíros bőröm van, mégis nappalra használom, de egyáltalán nem lesz tőle zsírosabb mint szokott lenni. Nagyon hajlamos vagyok a mitesszerekre is, de nekem egyáltalán nem rontott a helyzeten szerencsére ez a krém. Ráadásul még nyugtatja is a bőrt, gyulladt pattikat szépen húzza le. Nagyon szeretem.

2016.04.05. 20:11

Csak úgy lekaptam a polcról a dm-ben. Nem rossz kis krém és az összetevői sem vészesek. Felkenéskor nagyon zsíros de viszonylag hamar beszívja az arcom. Az illata engem nem zavar (van ezeknek az alverdéknek egy sajátos illatvilága). Az arcomat reggelre szépen puhává varázsolja. Ha reggel elfelejtem megmosni az arcom, a bb krém csúnyán összehúzza a fennmaradt réteget és olyan mintha hámlana az arcom. Eddig max pont.

2016.03.20. 16:11

Itteni vélemények alapján vettem meg. Amikor először használtam kissé meglepődtem a szagán - merthogy ez nem illat - de én ezért nem haragudtam rá, legalább nincs benne annyi káros anyag, mint a többiben. Első pár használat után imádtam. Nem túl zsíros, reggelre pedig pihe-puha bőröm lett, mint a babapopsi. Az egyetlen dolog ami nem tetszett benne, hogy a nátha miatt kiszáradt bőrömet nem elég, hogy marta, de nem is használt rá semmit. Aztán jött a rémálom: egyszer csak elkezdtek hatalmas csúnya pattanások nőni az én alapvetően makulátlan arcomra, és a mitesszereim is szaporodtak, és mivel nem használok egymillió arcápoló terméket (ezen kívül a Lush Angels on bare skin arclemosóját használtam, amit azóta is) egyből tudtam hogy ő a bűnös. Abba is hagytam a használatát, és kb. két hét után eltűntek a pattanások, így már be is bizonyosodott a dolog.Nagyon szomorú vagyok miatta, mert nagyon nem vártam egy natúr kozmetikumtól, hogy ezt művelje velem. Nekem ezért ez egy darab csillag... Azóta hál'istennek megtaláltam a helyettesét, aki tökéletes. Árban ugyan jóval több, de legalább nem képez ragyákat az arcomon, és rendesen hidratál is.

2016.02.27. 10:02

Nagyon szeretem! Már elhasználtam belőle legalább 3 tubussal és most vettem egy újat. Az illata rendben van (nem parfüm illatú de nem is büdös), nagyon jól hidratál pedig elég száraz a bőröm, állaga pont optimális és viszonylag gyorsan beszívódik.

2015.11.29. 16:05

Szuper arckrém. Az arcom nem nagyon bírt előtte semmilyen krémet, de mióta ezt használom sokkal szebb a bőröm. Az illata tényleg nem a legjobb, de meg lehet szokni.

2015.11.04. 12:18

Sajnos én még nem találtam meg a nekem megfelelő kérmet, de tűzoltásra ez megteszi. Nem tűnteti el rendesen a szárazságot, de kis hidratáltságot ad. Nem vagyok lenyűgözve:(