Fürdőtermékek

4.5
Hozzáadva 2020.03.30.by

szeliger

2019. karácsony Get Cozy ajándékcsomag, limitált kiadás

Növényi glicerinnel hidratálja és puhává tesz bőrét. Kíméletes receptúrája nem szárítja a bőrt.

1999 Ft (szettben)-tól

2019.12.06. 20:47

Szeliger tökéletesen leírt mindent erről a habfürdőről. A Tetesept habfürdője valóban sokkal intenzívebb illatú, viszont csak természetes illatanyagokkal nem igazán lehet ilyen intenzitást elérni. Amiben viszont ez a habfürdő jobb, hogy egyáltalán nem szárítja a bőrt, ki lehet hagyni utána simán a testápolózást. Nagyon dekoratív ajándékcsomag egyébként, a dobozt én is eltettem, jó lesz apróságoknak. Szerintem sokan örülnek egy ilyen ajándéknak, szívből ajánlom.

Utoljára szerkesztve: 2019.11.06. 14:57 - 2019.11.06. 14:57

jó kis habfürdő, az már az egyéni pech a számára, hogy mellé került a kád szélére a Tetesept narancsolaj-fahéj habfürdője, így az érdemei megfakulnak, labdába sem rúghat a rivális mellett. A tömény habfürdő halvány szalmasárga színű, a vízben gyakorlatilag nem is látszik. A hab dús, szép nagy és tartós. Az illat töményen finom narancsos, a kész fürdőben sokat veszít az intenzitásából, de inkább csak arról van szó, hogy az orr megszokja, mert ha visszamegyek a fürdőbe, akkor jól érezni a narancsos illatot. Úgy találtam, hogy a bőrömhöz barátságos, egyáltalán nem szárította, persze azért a hozzávaló testápolót utána még szívesen használtam. Jó csomag, noha az árát felsrófoltnak érzem, de hát a cégek is ki akarják használni a karácsonyi vásárláslázat. A papírdobozt a tavalyi hasonló mellé tettem, megmentettem későbbi hasznosításra, csinos kis dobozka.