kat
2015.06.09. 13:53
hát szerintem különösebben semmit sem csinál:( olyan mintha fel se kentem volna.
2013.01.04. 20:26
Én is féltem, hogy sötét lesz, mert elég világos bőröm van, de szépen "alkalmazkodott" a bőrszínemhez. Szerintem színezett hidratáló létére elég jól fed, egységessé teszi a bőrszínt, táplál, én alapozó helyett használom, a szemem alá Alverde applikátoros korrektorral ( és utána nem vagyok "zölduborka"színű.:-) ). Egész tartósnak is mondhatom. Száraz, érzékeny bőröm van, nekem nem zsíros, könnyed, hamar felszívódik, nem fénylik utána. A nap végére az orromnál kezd, de nem zavaróan. Mivel nekem ilyen típusú a bőröm, nem tudom zsírosabb bőrön, milyen, de mivel úgy érzem könnyű textúrájú, hacsak nem extrém zsíros, szerintem jó lehet. Kevertre legalábbis jó, elmondás szerint. Ja, és nekem nem kell sok belőle. Biztos újraveszem, ha elfogy.
2012.12.30. 06:51
Nekem talál a szin, a téli hidegben jól hidratál és majdnem alapozóhatása van.
2012.12.18. 12:16
Én egyszer felkentem, majd mosnom is kellett le és a kukában végezte. Szörnyű színe van és semmit sem fed. Aki hidratálni akar vegyen inkább egy jó hidratáló krémet, akinek fedés is kell, annak ez nem lesz jó.
2012.11.15. 07:48
Számomra szerelem :) Ilcsi mindennapi gélje helyett szerettem volna valami natúr összetevős színezett hidratálót találni, mert az Ilcsis kicsit szárító hatású, ami így hidegebb időben már kevésnek bizonyul. Szerintem tökéletes választás! Szép, egységes a színe, és a sokféle olajos összetevő ellenére sem hagy zsíros, ragacsos érzetet. Szépen hidratál, feltölti és nyugtatja az arcom. Nyilván előbb fénylik ki a bőröm tőle, mint egy mattító krémtől, de egyáltalán nem vészes. Biztos, hogy a téli időszakban mellette maradok, nagyon tetszik! Nyárra már lehet, hogy sok lenne, de akkorra meg ott van az Ilcsis gél :)
2012.07.02. 16:38
Két éve vettem, használtam. A hidratálásával elégedett voltam, ill. örültem annak is, hogy színezett, mert így nem volt szükségem alapozóra meg púderre, hiszen mindent szépen elfedett. Sajnos csak egy árnyalatban láttam én is. De hála Istennek csak az elején tűnt sötétnek, az arcbőrömön világosabb lett, így pont jó volt! :) Szerintem nyugodt szívvel próbáljátok ki! :)