Testápolók

3.9
Hozzáadva 2017.04.28.by

Tvylvis

Limitált kiadás

"Kolostorkert" testvaj citromfűvel és mentával. Az értékes összetevők kombinációja ápolja és hidratálja a bőrt.

2019.12.06. 09:08

Nem lehet kapni már ezt a terméket sajnos, de írok véleményt, kitudja, hátha lesz még a polcokon. Amikor először felbontottam, azt gondoltam erre a teljesen új, általam még soha nem érzett illategyvelegre (citromfű és almamenta), hogy borzasztó büdös, ám furcsa módon nagyon megszerettem. Állaga nagyon sűrű volt, de könnyen beszívódott, megfelelően hidratàlt, nem hagyott olajos utóérzetet, jó kis termék volt minden tekintetben.

2018.06.04. 10:50

A 2017-es nyár egyik legnagyobb melléfogása vilt számomra ez a termék. Előre féltem, hogy ennyire gyógynövényes illata lesz, szóval nem is értem mit vártam mikor felnyitottam a tégelyt. Testre én konkrétan nem tudtam elhasználni, mert eldolgozhatatlan, kenhetetlen. Lábkrémnek elhasználtam.

2018.05.15. 07:24

Na, ez tényleg testvaj. Nem sűrű állagú testápoló, hanem igazi, sűrű vaj. Ennek ellenére jól eloszlatható, bár kell némi masszírozás, hogy teljesen beszívja a bőr. Én semmilyen zavaró réteget nem éreztem magamon, csak finom, puha, hidratált bőrt. Az illata szerintem zseniális (ugyanaz, mint a lotioné), végre valami más az Alverdétől. Csak azért nem vettem belőle tartalékot, mert rengeteg testápolóm van otthon.

2018.02.11. 22:02

Megvan egy ideje, de most szoktam rá, nekem nagyon bejön! (Bár az illata, ha nem olvasom, rá nem jövök, hogy "citromfűvel és mentával" van. :)

2017.11.06. 19:18

Most nézem micsoda összetevők vannaj ebben a termékben! Imádom, nekem egyből a nyarat juttatja az eszembe , és nem is hasznalom majd csak jövő nyáron legközelebb , ugyanis egy gyönyörű napot és emléket juttat az eszembe a csodás illata!:)

2017.06.30. 15:20

Nekem bejött ez a limitált testvaj, bár kissé megtévesztően nem gyógynövényes az almamenta, hanem gyümis rágó illatú. Az Alverde újabb fajta, könnyebb állagú testvajai közé tartozik, de így is inkább zsírt pótol vissza és nem annyira hidratál. Nekem lábszáron már kevés a hatása. Némi kenés után jól beszívódik, érdemes inkább többször kevesebbet felvinni, mert a nagyobb adaggal már nehezebb dolgozni. Egynek jó nyárra, de nem siratom, ha elfogy a boltokból. A makadámiásnál nekem jobban tetszik, nem annyira nehéz érzetű.