Testápolók

4.4
Hozzáadva 2020.04.09.by

szeliger

2019. karácsony Körperbutter set ajándékcsomag része, limitált kiadás

Vanília illatú testvaj napraforgóolajjal, makadámiadióolajjal, növényi glicerinnel és sheavajjal. A gondosan válogatott összetevők hidratálják és selymesen simává teszik a bőrt.

1199 Ft (szettben)-tól

Utoljára szerkesztve: 2024.01.24. 22:31 - 2024.01.24. 22:29

Kaptam. A vádlimra szoktam használni ha nagyon száraz és mostanában a talpamra is kenem, jobban megpuhítja, mint bármelyik lábkrém. Kézkrémnek is jó.

2020.04.12. 19:14

Állagra, hatásra olyan, mint a legtöbb Alverdés testvaj. Viszonylag könnyen eloszlatható, maradéktalanul és viszonylag gyorsan beszívódik. Rendszeres használattal a száraz bőrt is kellően hidratálja. Az illata finom, fűszeres vanília. A csomagolást nem szeretem továbbra sem, tetszetős nagyon, de csak rengeteg plusz szemetet termel. Ez megkapja az ötöst.

2020.01.28. 21:23

Hamar beszívódott és jól hidratálta a normál bőrömet. Ennek tetszett a legjobban az illata a három közül. De annyira nem fogott meg az idei választék, hogy újravásárolnám, ha esetleg lehetne még kapni a boltokban.

2020.01.22. 13:48

Ajándékba kaptam, mivel a korábbi Dm-ben kapható testvajak túl zsírosak voltak majdnem tovább is ajándékoztam. Végül adtam neki egy esélyt és nem csalódtam. Nem csodaszer, de nincs tele méreganyagokkal, az illata természetes és az én száraz bőröm nagyon hamar beszívta. Igaz a tenyeremen sokáig zsíros érzetet hagyott, de a shea vaj miatt ezt nem lehet felróni.. :) A többi alverde termékhez viszonyítva számomra pozitív csalódás volt.

2019.11.06. 14:49

Ha illat szerint kellene rangsorolnom őket, akkor ezt tenném a középső helyre a trio tagjai közül. Az illat nem annyira vanília, inkább égetett cukorra emlékeztet. A testvaj a többihez hasonló állagú, kicsit keményebb, a bőr melegére jól lágyul. Ez is kicsit lassabban szívódik be, várni kell az öltözködés előtt, ugyanakkor jól hidratál, a bőrt puhává teszi. Összeségében szívesen használtam a csomag minden darabját.