Lábápolók
Lelőhely: Dm

Alverde Lábtisztító Hab Mandulafenyő és Menta

Hozzáadva 2016.07.13.by

jkrisztie2

A nanamentaolaj, vadgesztenye kivonat és gyengéd tenzidek eltávolítják a bőrről a szennyeződéseket, gyengéden dezodorálják és előkészítik a lábat  a további lábápolásra. A növényi glicerin hidratáló hatású. A fenyő frisstő illata kellemes, ápolt bőrérzettel ajándékozza meg.

2013.12.11. 20:58

Akciós áron vettem meg, de szerintem annyit sem ér. Semmi hatását nem érzek, nem frissít, nem hűsít. Kb annyi értelme van, mint az ajakradírnak. Lábpucolásra jó a tusfürdő/szappan, ajakradírozásra az arcradír. Ennyi erővel lehetne fülcimpa radír is. Vagy ne adjak ötleteket? Az összetevői miatt két csillag

2013.12.04. 22:53

Ma vettem meg, nekem télen is szükségem van a friss lábérzetre, mert folyamatosan zárt cipőben vagyok, mivel nem éri annyi napsütés a lábaimat, ez a motyó kicsit helyrehozza a fáradt végtagjaimat.

Utoljára szerkesztve: 2013.09.01. 20:35 - 2013.09.01. 20:34

valóban elég felesleges dolognak tűnik egészen nyárig, amikor ugye egésznap papucsban mászkál az ember és hát hazaérve nem épp rózsaszínű a tappancsa inkább fekete mint egy rossz utcagyereké. :D nekem első dolgom hogy rohanok a fürdőbe lábat mosni ezzel az isteni illatú kis habbal :) tényleg jól dezodorál, az illata sokáig megmarad viszont engem picit szárított, de ezt egy kevés krémmel lehet korrigálni :) kár hogy limitált :(

2012.06.27. 13:25

Eleinte nem nagyon értettem, miért kell külön lábtisztító, hiszen a szappan/tusfürdő kiválóan megtisztítja a lábakat is. De a nyár felülírta ezt az elképzelést. :-)Nagyon kellemes érzés már a tisztálkodás is, az illata különleges, de kellemes. Valóban dezodorálja a lábat, és nyáron szerintem ez igen fontos. Azt teszi, amit ígér.