Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
istar
2022-ben megújult összetétel!
Gazdag kombinációja mályva kivonat, shea vaj és ligetszépe olaj támogatja a bőr rugalmasságát és masszázsal együtt megelőzni a striákat.
Intenzív összetevői miatt puha és sima érzést biztosit. Az illata lehetővé teszi a kényeztetést és boldog pillanatokat terhesség alatt és után.
2024.04.23. 11:36
Nagyon szeretem, két várandósságom alatt is, egymás után vettem, az olajjal együtt. Most az olajat használom testápolásra. Nekem nagyon beváltak!
2022.12.02. 09:46
Nagyon szeretem , gyorsan beszívódik, könnyen kezelhető és finom natúr illata van ☺️ már többször újra vettem
2022.11.11. 19:49
Testápolónak használtam, nem voltam terhes. Zsíros krém, fantasztikus illattal! Hideg télen újra veszem.
2022.10.04. 06:04
Sajnos a terhességem utolsó heteire lettek striáim (minimálisan) azonban azt gondolom ez inkább a genetika műve mint a krém hibája. A terhességem elejétől kentem vele magam, közben más drágább krémeket is próbálgattam, de végül azt kell mondjam ő vált be! Illata finom, könnyen szívódik, jó érzés a bőrömön. Bőségesen kentem vele magam néha egy nap többször is, így 3 dobozzal használtam el összesen.
Utoljára szerkesztve: 2022.07.16. 12:25 - 2022.07.16. 11:20
Második trimesztertől kezdtem használni, eléggé száraz volt a hasamon a bőr, gyakran viszketett. Nem használtam minden nap, de így is kellően hidratált. Elég volt egyetlen egy doboz a várandósság végéig, még maradt is. Kellemes illata van. Elég sűrű állagú, könnyedén felszívódik, de még a következő zuhanyzásig is érezhető, hogy rajta van. Nem ragad, ruhán nem hagyott foltot. Nem lettek striáim. Nem elhanyagolható, hogy remek ára van.
2022.07.08. 08:41
24 hetes várandós vagyok, eddig nagyon jól működik, nagyon szeretem. Száraz bőrre tökéletes, hamar beszívódik, nem ragad, illata is kellemes.