Theresia
Dúsító szemillaspirál.
2016.05.06. 07:43
Nagyon régóta megvan, de nem használtam. A színe nagyon szép, de a spirál nem tartós, kár érte. Most a szemöldökömre használom, oda tökéletes.
2014.03.12. 15:09
Imádom a lilát a zöld szememhez, már régóta vadászok egy lila spirálra, ami nem feltűnően, közönségesen lila csak épphogy más egy kicsit, mint a "szigorú" fekete, - na ez pont ilyen. Ha valaki oldalról nézi a pilláidat nem szúrja ki, hogy" hű de lila", hanem csak azt látja, hogy van egy kis rafinált ,padlizsános árnyalata a feketédnek, puhább, természetesebb az összhatás. Natúr, és barnás sminkekhez is szuper, amikor az ébenfekete túl "kemény" lenne. A spirálnak van egy enyhe, nagyon kellemes illata is ráadásul. Hatalmas szívfájdalmam, hogy - szinte mint mindenre - erre is allergiás reakcióval válaszom a szemem, emiatt sajnos nem tudom használni (meg is hirdettem itt). Ettől függetlenül tőlem 5 csillagot érdemel, mert az allergiámról nem a spirál tehet...
2014.01.11. 17:32
Nekem bevált, igaz a színe nem látszik a szempillámon, de legalább nem olyan erősen fektének tűnő mint a fekete szempillaspirál és mégis más mint a barna. Kétszer kell felkenni, szerintem hamar megszárad, részemről ötös.
2013.02.04. 22:12
Adtam még egy esélyt az Alverde spiráloknak, de ismét csalódtam. Ez ugyan nem mászott le a pilláimról, mint az XXL, de csak 2 réteg felkenése után mutat valamit. Kár...
2012.10.28. 15:55
A padlizsánszínű pillák ígéretével évek óta simán le lehet venni a lábamról. Hát persze, hogy megvettem, abban bízva, hogy ez végre majd látszani is fog. Nem csak a kefén (ott mindig nagyon szépek), hanem a pilláimon is. Hát persze, hogy nem látszik. Inkább tompa feketés valamilyen, szépnek szép, csak nem ilyenre vágytam. Könnyen lehet, hogy szőke pillákon sokkal jobban mutat. A keféje ritkás "drótos", sok festéket vesz fel, inkább hosszabbít és tapaszt, mintsem dúsít, és a flakonnak (az Alverde spirálok többségéhez hasonlóan) nagyon széles szája van, nehezebb korrigálni a mennyiséget, lehúzni a felesleget. Illatosított. (De minek?) Elhasználgatom, nincs vele nagy gond, de eggyel hosszabb a csalódáslista padlizsánfronton.