Bőrápolási rutin tavasszal: Könnyebb formulák és frissítő hatású termékek
lovecreams
A bio mandula- és napraforgóolajat, valamint természetes babasszuvajat tartalmazó ápoló formula bársonyossá varázsolja a bőrt. A gyógyvíz ásványi anyagokkal látja el és hidratálja a bőrt, valamint erősíti ellenálló képességét. Csökken a bőr feszülésérzete , nyugtatóan hat az irritált bőrre.
A receptúra elősegíti a bőr regenerációját, intenzíven ápolja és nyugtatja. Érzékeny és problémás bőrön is használható.
2019.07.25. 12:09
Hosszan nem írok róla, mert sajnos már nem kapható. Elhasználtunk belőle 3-4 tubussal, elsősorban a férjem. Mindig kell, hogy legyen itthon valami semleges illatú, mindenhová kenhető (értsd kéz, láb, arc...) ápoló krém. Ennek ez tökéletesen megfelelt. Kellőképpen hidratált, maradéktalanul és gyorsan beszívódott. Azért szerencsére a márka kínálatában van hasonlóan jó termék, így nem világvége, hogy már nem kapható.
2018.05.30. 09:53
Híg, de valahogy mégis zsíros krém, kézre és lábszárra kenegettem el, nem volt rossz, de kiemelkedő sem, ennyit a babamárkás illatmentes testápolóim is tudnak, csak kellemesebb érzettel.Sokakhoz hasonlóan én is próbáltam arcon, na az egy tragédia volt, pedig még januárban, szárazabb pofival vágtam neki. (De ezért igazán nem fogom lepontozni, végül is nem erre találták ki, ellenben őszintén kíváncsi vagyok, mitől pattogtam ki ilyen szép INCI mellett.)Mindezek ellenére tök jó, hogy az Alverde kijött egy ilyen vonallal és tök rossz, hogy azzal a lendülettel meg is szünteti.
2018.04.07. 09:26
Tényleg jó testápoló, láttam hogy már nem gyártják de én elkaptam 2 tubussal a dm-ben nem rég.Szuper puha lesz tőle a bőr és megnyugató, hogy jó összetevői vannak.Egy negatív van ezzel kapcsolatban: büdös olajszagom lesz tőle (napraforgóolaj talán?) . Este használva nem gáz mert reggelre beszívódik, de akkor is. Valaki tud segíteni nekem, hasonló szép összetevős testápolót ajánlani, aminek nincs terhelt, olajos illata, ja és még fogják gyártani? Köszönöm
2018.02.25. 17:49
Az ekcémás kezem miatt vettem, mert nagyon durván bedurrant a múlt héten. Ez a krém egy csoda! Pár nap alatt enyhítette a durva viszketéses, kiütéses, gyulladásos ekcémámat. Nem tudom mi lesz velem, ha már nem lehet majd kapni... :-(
2018.02.18. 11:32
Az ekcémás bőrömre ez az első testápoló amit nem bőrgyógyász ír fel és jó, nem viszket, irritál, hatásos és tényleg ápolja a bőrt. Most látom itt az oldalon hogy már nem gyártják, hát........... :(
2018.01.20. 15:18
Ismerős ajánlotta ezt érzékeny bőrre. Az arcomon használom és egyelőre szuperjól bevált. Nem túl sok, nem túl kevés és nincs benne illatanyag. Reggelente szoktam smink előtt használni. Viszont most látom, hogy elvileg már nem gyártják... Remélem, hogy csak a csomagolás változik és nem tűnik el a Med vonal teljesen!
Május 23-24-én az MVM Dome ad otthont az év legnagyobb beauty eseményének.
Szépségtippek, hogy tündökölj az oltárhoz vezető úton.