Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
csaktom
30-as faktorú vízálló napkrém tisztán fizikai fényvédővel, ezért fehér színű réteget hagyhat a bőrön. Izzadás, úszás vagy törülközö használata után alkalmazását ismételjük meg. Vegán.
2017.06.05. 18:48
Mi is tengerparton teszteltük, a gyerekek bőrét is kiválóan védte. Felkenve sűrű, fehér réteget képez- de ez a fizikai fényvédő hatása. Sajnos, óvatosan kell vele bánni, a ruhát beszínezheti- de ez mosással kijön.
2017.05.30. 16:22
Már itthon is kapható és meglepően messze a legjobb fizikai fényvédelemmel ellátott natúr fényvédő, amivel eddig találkoztam. Dél-Spanyolo.-ban teszteltem. Egész nap kitartott, vízálló, egyenletes barna bőrt eredményezett. Szépek az összetevők. Zseniális!