Kézkrémek

Alverde Natürlich Schön Geschenkset Handcreme

3.5
Hozzáadva 2018.03.26.by

Tvylvis

Kizárólag szettben kapható limitált kiadás

Ápoló kézkrém bio mangóval és bio mandarinnal.

2290 Ft / szett-tól

2017.10.31. 17:01

Hosszan nem írok róla, limitált kiadás volt, és abból sem a legsikerültebb. Szeligerrel ellentétben nekem a beszívódással volt gondom, hanem az ápoló hatással. Ez egy nyári kis semmiség volt. Közvetlen krémezés után kellemes, de aztán nagyon gyorsan eltűnt a hatása. Nálam a kentem, de minek kategória volt.

2017.08.13. 09:21

Alverde rajongóként persze hogy én is egyből megvettem ezt a méregdrága, de csinos kis szettet. A pohár is nagyon tetszett, ami benne van, az is. Talán ez a kézkrém mondható egyedül "normál" kiszerelésűnek, a többi nagyon picike. Egyébként mindhárom termék 50 ml. Finom, turbórágó illatú krém, kézkrémnek bevált.

Utoljára szerkesztve: 2017.07.17. 18:04 - 2017.07.17. 18:02

Mikor megláttam, gondolkodás nélkül került a kosárba, ez a poharas, nyári kiszerelés ellenállhatatlan, tudtam, hogy a lányomnak is nagyon fog tetszeni. Nemcsak a lányomnak, a legkisebb fiam is rögtön magának akarta, kicsit civódtak rajta, mivel kijelentettem, hogy kizárt dolog, hogy még egy ilyet megvegyek.A pohár azóta is jól szolgál, a gyerek örül neki, a beltartalommal viszont már nem vagyok annyira elégedett. A termékek elég kicsik, ami önmagában nem lenne baj, de igen borsos áron mérik itthon a szettet, mit tegyünk, sikerül így is eladniuk, hiszen én is bedőltem. Teszter sajnos ezúttal sem volt belőle, a pohár papírcsomagolással le van zárva.A kézkrém tubusa felpattinthatós, jól használható, csinos. A krém illata a gyerekkoromba repít, amikor a nagymamám baracklekvárt főzött és a gyümölcs ott rotyogott, az illat betöltötte a konyhát. Így lesz a mandarin-mangóból sárgabarack :) A krém nehézkesen szívódik fel, amúgy is elsősorban a kézfejemet szoktam krémezni, itt aztán meg kizárólag csak az jön szóba. Ha a tenyerem, ujjaim is krémesek lesznek, akkor használhatatlanná válik a kezem, a réteg ottmarad, a kézfejen is elég hosszan zsírosan fénylő. Az illat is sokáig jelen van, ugyanakkor kellemes, édes, nyárias és visszafogott.

2017.07.13. 12:33

Szintén nagyon kellemes az illata, gyorsan beszívódik, jól hidratál, bár nekem mintha filmréteg szerű valamit hagyott volna a bőrömön - ami eléggé zavaró, mert ha megdörzsölöm a kezem, vagy valami súrlódik a kezemmel, akkor elkezd legörögni róla a termék.Ezt leszámítva nagyon jó kis kézkrém, és késztetést érzek, hogy megvegyem a Violet Smoothiet is...:D(Egyébként szerintem én vagyok az egyetlen, aki legszívesebben meginná ezt a kézkrémet? Vagyis nem magát a kézkrémet, hanem egy mangós mandarinos limonádét, mindig megkívánom...xD)