Mikor megláttam, gondolkodás nélkül került a kosárba, ez a poharas, nyári kiszerelés ellenállhatatlan, tudtam, hogy a lányomnak is nagyon fog tetszeni. Nemcsak a lányomnak, a legkisebb fiam is rögtön magának akarta, kicsit civódtak rajta, mivel kijelentettem, hogy kizárt dolog, hogy még egy ilyet megvegyek.A pohár azóta is jól szolgál, a gyerek örül neki, a beltartalommal viszont már nem vagyok annyira elégedett. A termékek elég kicsik, ami önmagában nem lenne baj, de igen borsos áron mérik itthon a szettet, mit tegyünk, sikerül így is eladniuk, hiszen én is bedőltem. Teszter sajnos ezúttal sem volt belőle, a pohár papírcsomagolással le van zárva.A kézkrém tubusa felpattinthatós, jól használható, csinos. A krém illata a gyerekkoromba repít, amikor a nagymamám baracklekvárt főzött és a gyümölcs ott rotyogott, az illat betöltötte a konyhát. Így lesz a mandarin-mangóból sárgabarack :) A krém nehézkesen szívódik fel, amúgy is elsősorban a kézfejemet szoktam krémezni, itt aztán meg kizárólag csak az jön szóba. Ha a tenyerem, ujjaim is krémesek lesznek, akkor használhatatlanná válik a kezem, a réteg ottmarad, a kézfejen is elég hosszan zsírosan fénylő. Az illat is sokáig jelen van, ugyanakkor kellemes, édes, nyárias és visszafogott.