Tavaszi beauty upgrade: fókuszban a szájápolás (x)
"Feszesebbé és ragyogóbbá teszi a bőrt 40 éves kor felett, valamint óvja a káros környezeti hatásoktól. Lágy textúrája finoman simul a bőrre, és használható akár nappali arckrém alá is. Bio gránátalmamag-olajjal, illetve gránátalmavirág- és gránátalmahéj-kivonattal gazdagított vegán receptúrája a természet erejével teszi ápolttá bőrét."
Vegán
2021.04.24. 17:15
Krémállagú szérum, nekem kicsit sok volt, ha az éjszakai krém alá kentem, reggelre csillogott a homlokom, pedig nem szokott. Az illata nagyon édes, egyáltalán nem tetszett, de legalább hamar elillan. Ami jó benne, hogy szépek az összetevői, és jól hidratál, puha lett tőle a bőröm. Használtam az olivás párját is, az jobban tetszett.