Sminkek szemre

Alverde Schwung + Verlängerung Hosszabbító Szempillaspirál

2.7
Hozzáadva 2017.06.16.by

anordess

A hozzávalók nagy része ellenőrzött biogazdálkodásból származik és természetes illóolajokat tartalmaz.

2020.04.13. 15:52

50%-os akcióban vettem meg feketében. Alkohol van benne, csodálkoztam hogy a szememet nem csípte. A keféje rendben, néha mikor felkentem összefestette a szemhéjam. Jó volt kipróbálni egy natúrabb terméket, de szerintem nem veszem újra.

2019.12.16. 21:16

Leárazáskor vettem barna színben.Kicsit féltem tőle, hogy hogyan fog teljesíteni, mivel a legtöbb szempillaspirál irritálja a szemem (kontaktlencse viselő vagyok).Eleinte csípte egy kicsit a szemem, de kevésbé irritál, mint a többi, emellett természetes hatást lehet vele elérni, sőt, a pilláim is hosszabbnak tűnnek tőle.Az ilata nekem kicsit erős, emellett ha benedvesedik a szemem, elkezd lejönni, de végülis nem vízálló.

2019.02.10. 12:01

Összetevők megnézése nélkül vettem meg, de bár ne tettem volna, hatalmas pénzkidobás. Azon kívül, hogy feleslegesen telenyomták illatanyaggal (ami ráadásul büdös is) még a teljesítménye is szörnyű. Tapaszt, pereg, lefolyik. 1 hét után kidobtam.

2019.01.10. 13:01

Sajnos nem volt tartós és a denat. alcohol miatt biztos nem veszem újra.

2018.11.14. 15:44

Nekem sajnos nem vált be, pedig azért próbáltam ki mert természetes alapanyagokat tartalmaz és gondoltam talán nem irritálja annyira az érzékeny szememet mint a többi spirál, de abszolút csalódás volt. Nagyon kenődik,nagyon folyékony az állaga(olajos), a pillámon szinte meg se látszik hogy kikentem vele,és tartósnak sem tartós.

Utoljára szerkesztve: 2018.11.11. 09:49 - 2018.11.11. 09:45

Alverde szempillaspirálok közül ez az egyik legjobb. Mivel vegán termék jók az összetevői. Én nagyon szeretem. Jók a színei. Én a barna színben szeretem. Jó a spirálkialakítási formája. Sűrű szép szempillaspirált lehet vele csinálni. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Tartós, nagyon jók az összetevői.Vegán termék. Kontaktlencsét használok is használhatják. Nagy árfigyelő vagyok, árban nagyon jó. Nem olyan drága, de nem is olyan olcsó. Árban mindenben jó a többihez képest Nekem.