Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Lelőhely: Dm

Alverde Testvaj Tökmagolajjal és Tőzegáfonyával

Hozzáadva 2019.11.05.by

Tvylvis

Testvaj bio tökmagolajjal és bio tőzegáfonyával. Mélyen táplálja a bőrt és segít megőrizni rugalmasságát.

€2.95-tól

2020.04.17. 14:47

Kombinált bőr
Túlérzékenység

A csomagolása nagyon megtetszett és mivel nagy tök rajongó vagyok, muszáj volt megvennem. Viszont csalódtam benne, a dobozon lévő leírás alapján én egy finom tökös alapú illatra számítottam, de ez meg sem közelíti a képzelgéseimet. Hát ez van, ne álmodozzak én. Ennek ellenére elhasználtam és nem voltam vele annyira megelégedve. A kiszáradt felületeken nagyon csípett és elég lassan szívódott be annak ellenére is, hogy a bőröm a sivataggal vetekedhetne.

2020.02.02. 15:43

Száraz bőr

Nagyon szeretem az Alverde testápolóit, megveszem az összeset, amit a márka piacra dob. Ez kifejezetten izgatta a fantáziám, tökmagolajos krémre még nem emlékszem. Hát, őszintén szólva illat szempontjából csalódás volt. Félreértés ne essék, nem rossz, csak semmi köze sem a tökmagolajhoz, de még a sütőtökhöz sem. A zöld Alverde alapillatra egy kis édeskés, gyümölcsös felhang került. Már volt ilyen párszor a márkánál. Persze ezért nem haragszom, natúrkozmetikumoknál nehéz új illatokat varázsolni, főleg úgy, hogy a termék ára se szálljon el. A krém maga egyébként nagyon jó, nem extrém sűrű, de azért szigorúan tégelyért kiált. Jól kenhető, jól eloszlik, gyorsan és maradéktalanul beszívódik. Rendszeres használattal kiválóan táplálja és ápolja a bőrt. Az illat miatt nem vonok le pontot, mert az amúgy is egy szubjektív dolog.