natasa
Vadrózsa éjszakai arckrém - új összetevőkkel!
2024.02.04. 17:20
A márka ezen vonalából használtam a tonikot, amit nagyon szerettem és újra vásároltam, így ki szerettem volna próbálni egy éjszakai hidratálót, ezért vettem meg. Viszont nekem nem vált be sajnos, nem hozta azt, amit várok egy éjszakai krémtől. Elhasználtam, az illatával elvoltam, de nem venném újra.
2020.05.02. 07:19
Többen írtátok itt, hogy bár testes, de kombinált bőrrel is szeretitek, pár hete amikor elfogyott az éjszakai krémem, ezt vettem meg.Hát, nem rossz, de nem hiszem, hogy ha elfogy újra fogom venni. Én reggelre borzasztóan kiolajosodok tőle T-vonalban, régen volt ilyen utoljára. Próbáltam kevesebbet kenni, keverni szérummal, hátha kicsit "könnyíteni" tudok rajta, de nem jön be. El fogom használni, valószínűleg csak az orcáimra (ott jónak érzem egyébként, a T-vonalra veszek valami mást. Nekem az illata sem jön be annyira, bár nem érződik sokáig.
2020.01.10. 23:47
Nagyon szeretem ezt a krémet, ilyenkor a téli hideg időben főleg. Kombinált bőröm van, de nekem nem szokott pattanásokat okozni. Alapvetően nem minden nap használom ezt, de amikor úgy érzem hogy valami jó vastag, testes krémre van szüksége az arcomnak, akkor remekül teszi a dolgát. Erős illata van, én egy kicsit már unom de a párom szereti nagyon :) Szerintem újra fogom venni, megéri az árát.
2020.01.08. 08:05
Télre kerestem egy kicsit testesebb hidratálót éjszakára. Hiába kombinált a bőröm, ilyenkor télen igényli a több hidratálást. Végül erre esett a választásom, egyáltalán nem bántam meg. Nem kell belőle sok,hamar beszívódik. Reggelre sem lesz zsíros az arcom, annak ellenére, hogy testes krém. Pattanásokat, irritációt nem okozott. Az ára és a tubusos megoldás szuper. Nekem egyedül az illata fura picit,de hozzá lehet szokni.
2019.12.11. 08:21
Nagyon kevés elég belőle. Az én kevert, vízhiányos bőröm imádja most télen. Nem pattogtam ki tőle se semmi. :)
2019.12.10. 20:16
Kicsit zsírosít és nehezen szívódik be. Télen szoktam használni, olyankor kifejezetten jó.