Bőrtípusok: bőrtípusok, száraz, and normál
Bőrproblémák: bőrproblémák and bőröregedés
Szemkrémek
Lelőhely: Dm

Alverde Vital Szemkörnyékápoló Krém Csillagfürt Peptidekkel (régi)

4.5
Hozzáadva 2021.03.19.by

Yette

A csillagfürtöt már több évezrede ismerik értékes hatóanyagának köszönhetően. A növény magja gazdag fehérjében és magas telitetlen zsírsav tartamú olajokban. A csillagfürt fehérje értékes, mivel fontos aminosavakat tartalamz. Az édes csillagfürt peptideket, sheavajat,ligetszépe olajat, valamint bio argánolajat tartalmazó receptúra rugalmasságot és hidratáltságot kölcsönöz a bőrnek. A hatékony peptid komplekszum simitja a bőr funkciójit. A kollagén támogatja és pozitívan befojásolja a kötőszövet szilárdságát. A bőr simább lesz, a finom vonalak és ráncok mélysége csökken. A hiarulonsav és a glicerin javítja a bőr hidratáltságát és támogatja regenerációját.Kontaklencsét viselők számára is alkalmas.

2025.03.11. 09:39

Kellemes textúrájú krém, gyorsan felszívódik, hidratál. De semmi több. Alapnak jó, de ha valaki konkrétabb problémával küzd, annak biztosan nem elég. Ára is megfelelő.

2024.02.22. 08:07

Standard szemkörnyékápoló krém: kellemes (tipikus Alverdés) illat, hidratáló formula, gyorsan beszívódó, kellemes érzést hagyó textúra. A hatékonyságát átlagosnak mondanám, tulajdonképpen semmi extra változást vagy hatást nem tapasztaltam a használatát követően.

2022.07.11. 17:53

Két hónapja használom esténként. Bár "érett" bőrre ajánlják, semmi negatívat nem tapasztaltam abból kifolyólag, hogy nem én vagyok a célközönség. Megelőzésre és hidratálásra teljesen megfelelő, irritációt sem okozott, szépek az összetevői, az ára pedig hiperalacsony. Megérte kipróbálni, az ennél jóval drágább szemkrémeim sem teljesítettek jobban.

2022.05.09. 21:03

Semmivel többet de kevesebbet sem tud mint az 5x ennyibe kerülő szemkrémek.... Megkedveltem, szerintem tuti újraveszem. Érezhetően hidratál, nem irritál, nem teszi homályossá a látást ha véletlen túlságosan a szememhez közel kenem. A tubus felénél járok szóval ráncmegelőző hatást egyelőre még nem látok, nem is csoda.

2021.11.29. 13:51

Bár itt mindenki azt írja, hogy már nem gyártják, én idén összel vettem a terméket a DM-ben. Nem egy könnyű krém, állaga sűrű, de viszonylag jól beszívódik. Jól hidratálja a száraz, vékony szemkörnyéki bőrt, ráncokon nem segít.

2020.04.21. 10:45

Kár, hogy már nem gyártják, így még nagyobb becsben fogom tartani a maradékot. A krém jó sűrű, testes, mégis jól beszívódik a bőrbe, érzem, ahogy feltölti a bőrömet. Sminkkel is jó barátságban van, a szememet nem bántja, irritálja.