Száraz bőr: Miért alakul ki, és hogyan ápoljuk hatékonyan?
Tvylvis
Testápoló bio gránátalma-kivonattal, elsősorban normál bőrre. Ellenőrzött natúrkozmetikum.
2016.05.29. 05:28
Sajnos a márka termékei még Németországban is viszonylag nehezen szerezhetőek be. Pedig nagyon korrekt cuccok, korrekt áron. Ez a testápoló lotion kifejezetten tetszett, főleg most, hogy melegebb idő lett. Nevéhez híven eléggé folyós, nagyon könnyen eloszlatható, nyom nélkül és gyorsan beszívódik. Ápoló hatása melegebb időben és rendszeres használattal elegendő, bár azért mellette felváltva használtam egy testesebb krémet is. Az illata nem igazán gránátalmás, valami diszkrét friss, gyümölcsös illat. Nem domináns és nem érezhető túl hosszan. Nem hiszem, hogy újraveszem, sajnos könnyen elcsábulok új dolgok felé, de nagyon szívesen használtam. Megérdemli az ötöst.