Újdonság: Vichy Liftactiv Collagen Specialist 16 Arcápoló Szérum
OceanSky555
Használatával egyenletes tónusú arcbőr érhető el, és a bőr frissebb és hidratáltabb érzetű lesz. Sima, könnyű állagának köszönhetően akár önmagában, akár alapozó alatt is használható, így az alapozó tovább tart. Az SPF35 UVB/UVA PA+++ védelmet nyújt az UV-sugárzás ellen, és megóvja a bőrt a szabad gyökök és a környezeti hatások okozta károsodástól.
2018.11.21. 19:01
A legjobb. Ennyi.Na jó: azért, mert az első krém, amiben nem érzem, hogy maszkot kennék a fejemre, és mégis 35-ös faktorú, és tényleg egész napos viselet. Persze ez azért nem egy átlagos BB krém - például sokkal kevésbé színezett (szerintem); nekem valahol egy primer és egy BB krém között van: pici fényt ad, élettel telíti és védi a bőrömet, mégis, ettől a fénytől sokkal egészségesebbnek tűnik. Én azért inkább primernek érzem, mivel a többi BB-vel szemben az Artistrynél kifejezetten úgy árulják, hogy alá kell hidratálni (=hidratálóval nem vész össze); és aki még tökéletesebb hatást akar, az fölé kenhet alapozót. És úgy is van: sem az alákent hidratálók mennyisége nem befolyásolja az eldolgozását (sűrű, de könnyen eloszlatható), sem a fölé kent alapozó felvitelét nem nehezíti, sőt...Én eseti jelleggel használom: volt, hogy nyári programra önállóan tettem föl a fényvédelem miatt, de ha különösen biztosra akarok menni egy többlépcsős sminknél, akkor tuti ezt kenem föl primer helyett.