Krémia
Dúsítja a pillákat.
2018.02.19. 20:58
Nagyon szerettem, sajnálom, hogy már nem kapható. :( Egy problémám volt vele, mivel marha sokáig elég... így idővel megszáradt...
2016.03.10. 01:24
Uh,imádtam,jó sokáig elegendő volt,kb félév-1év. Vízalló és sima változatban is volt, nem száradt be , állaga,illata jó, bár sokallom érte a 3000-et,mivel használtam már ennél jobb szempillaspirált.
2015.07.01. 08:32
Nagyon sokáig elég, én évente szoktam cserélni. Teljesen jó és könnyű használni. Szerintem hamarosan fejleszteni fogják. Már nagyon várom az új kiszerelését!
2014.11.25. 08:08
Lassan 6 hónapja megvan és még mindig nem száradt be! Nem kenődik, könnyen lemosható és tényleg hosszítja a pilláimat :)
2014.01.26. 08:36
Körülbelül 1-2 óra alatt az összes festék a szemem alá összegyűlik, és akármit csinálhatok akkor is.
2013.12.18. 09:50
Én is kaptam, már a másodikat. Először nagyon szerettem, aztán vettem egy Astor-t, amit szintén szerettem és elővettem utána a második beautycycle-t. Most úgy kell odanyomnom szinte, hogy látszódjon egyáltalán. Alig használtam és mintha máris ki akarna száradni... Valóban elmegy egy természetes hatású sminkhez, de ha ilyet akarok, inkább ki sem kenem. =)