Bőrproblémák: bőrproblémák and pattanások (acne)
Szérumok, Kezelések
Lelőhely: Tanácsadónők, online

Amway Beautycycle Fire Restoring Balance Anti-Spot Gel

3.2
Hozzáadva 2015.07.14.by

k-ancsa

2017.01.07. 16:41

Picike tubus, de évekig kitart. Átlátszó folyósabb gél jön ki belőle, adagolni könnyű. Nagyon égő, csípő érzést hagy maga után, amit öcsém nem is bír elviselni, én még igen. Ettől azt hiszi az ember, hogy hat a termék. A lepontozás azért jár, mert egyáltalán nem tapasztaltam változást, ugyanolyan pöttyös maradtam, mint voltam, úgyhogy biztosan nem veszem újra.

2016.01.14. 20:29

Én herpeszre használom és arra nagyon bevált. Jó sűrűn be szoktam kenni már a legelején, amikor érzem, hogy kezd kijönni és szépen visszahúzza. Persze ugyanúgy kijön, csak nem lesz olyan nagy és hamarabb elmúlik. Sajnálom, hogy már nem elérhető.

2015.11.29. 15:46

Én szerettem használni, kár, hogy már nem gyártják. Szépen eltüntette a pattanásokat, kicsit fertőtlenített is szerintem. Pici helyen elfért, praktikus volt, úgyhogy nem igazán tudok róla rosszat mondani.

2014.11.19. 17:20

Sokáig elég volt és rendszeresen használtam.A problémám az volt vele, hogy megszokta a bőröm, pedig tényleg csak a pattanásokra tettem belőle, de mégis... Eleinte nagyon szépen eltüntette a pattikat, de kb. a negyedét használtam el és már nem igazán működött jól.

2014.01.15. 23:50

Volt ilyenem, elég sokáig kitartott rendszeres használat mellett, de nem igazán vettem észre semmilyen pozitív hatást a bőrömön.