Ér annyit egy C-vitaminos szérum, mint egy C-vitaminos étrendkiegészítő?
Kittikatka
Minden hajtípusra. Könnyedén tisztítja és táplálja a hajat. A haj tökéletesen tiszta lesz, megtelik energiával és friss, és élénk lesz. A borágómag-olaj és az E-vitamin hozzájárul a haj hidratálásához és védelméhez. Tápanyagainak köszönhetően egyetlen lépésben egészségesebb megjelenésűvé teszi a hajat. A haj puha, könnyen fésülhető és egészséges megjelenésű lesz. Minden használat alkalmával kíméletesen tisztít és kondicionál. Tökéletes a mindennapos hajmosáshoz és hajformázáshoz.
Utoljára szerkesztve: 2021.08.03. 06:31 - 2021.07.22. 10:44
Az utóbbi időben kipróbáltam pár, az átlag drogériás samponoknál drágább terméket (Biolage, Joico), keresve a legmegfelelőbbet számomra. Így jutottam el ehhez a samponhoz is, még márciusban rendeltem. A legfőbb elvárásom vele szemben az volt, hogy hidratálja a szőkített hajzuhatagomat, a tövek zsírosítása nélkül - maximálisan teljesített e téren, sokkal puhább összhatást eredményezett, mint a korábban használt samponjaim. Irritációt sem okozott, a néhány kockázatos összetevő ellenére sem, valamint nem rövidítette le a mosások között eltel napok számát. Habár picit borsosabb áron lehet hozzá jutni (kiszállítással együtt kb. 6.400 Ft volt), szerintem abszolút rendben van ár-érték arányban, ráadásul sokáig kitart, még kb. a harmada megvan.
2018.03.09. 12:18
Mi Párommal a nagyobb kiszerelést választottuk, ami nagyjából 5-6 hónapig volt elegendő. Annak pumpás változata van, ami eléggé kényelmes, 1 pumpányi bőven elegendő a hosszú hajamra, így eléggé gazdaságos.. Szeretem, hogy egybe sampon ls balzsam is, mellyel puhább és simább lesz a hajam, nem zsírosodik hamarabb. Nekünk bevált. :)