Patikai gyógykrémek, termékek

Aerovill Orrgél

4.4
Hozzáadva 2013.11.04.by

chococat

Hatóanyagai elősegítik a sérült vagy igénybevett nyálkahártya felépülését, regenerálódását. A benne lévő illóolajok légtisztító hatásúak, így könnyítik a légzést. A klinikai vizsgálatok igazolták, hogy mindenfajta száraz orrnyálkahártya-megbetegedés kezelésére alkalmas.

2022.04.19. 18:29

Nekem túl erős, marja az orrnyálkahártyámat és csúnyák benne a parabének sokasága. Annyi előnye van hogy kidugítja az orrot és nem szárít.

Utoljára szerkesztve: 2020.06.29. 21:53 - 2020.06.29. 20:48

Ez egy kis csoda. :) Újra tudok lélegezni vele és nem kell orrspray. :) Sokkal olcsóbb is. Ráadásul magyar. :) Kedvelem az illatát, elegáns a tubusa. Egyszerre kis mennyiség elég belőle, így gazdaságos hiába csak 15 ml. Könnyebbé tette az életem köszönet a fejlesztőnek és a forgalmazónak. Szerencsére sok helyen kapható, én bioboltban vettem.

2017.10.25. 07:32

Por allergiam van ezert folyamatosan orvossagos orrsprayt kell hasznalnom, ami nagyon kiszaritja a nyalkahartyat. Azert vettem, hogy azt egyensulyozzam. Bevalt es mukodik. Arban nagyon jo.

2016.10.20. 16:36

Sajnos sebesedésre és kiszáradásra hajlamos orrnyálkahártyával vagyok megáldva, amin az allergia és a megfázás csak ront. Eddig Coldastopot használtam erre a célra, de szerettem volna valami olcsóbbat is kipróbálni, és ez a kis krém szerencsére nagyon bevált. Nem használom mindennap, mégis észrevehető a hatása, ajándék volt ennyi pénzért. :)

2014.05.13. 05:52

Nekem az orrsövényműtétem előtt folyamatos orrdugulásom volt, egyfolytában orrspray - t használtam, ami teljesen tönkretettem az orrnyálkahártyát. Fül-orr-gégész javasolta ezt az orrgélt, ami azóta folyamatosan van otthon. Eleinte orrsprayével együtt használtam, aztán szép lassan a sprayt el tudtam hagyni, és elég vort ez a gél, nagyon jól gyógyítja a nyálkahártyát, és kipucolja az orrot!Ára 600 Ft körül van, és nagyon sokáig elég, ici-pici elég belőle.5* Amit elfogy már veszem is!!!