Újdonságok: ezeket próbáld ki az essence tavaszi sminkkollekciójából
Megérkezett az essence tavaszi sminkkollekciója, melyben szuper újdonságokat találhattok, legyen szó akár az ajaksminkről, akár az arc árnyalásáról vagy szemeink hangsúlyozásáról.
mikkamakka75
Az arany ragyogása inspirálta maszk rendkívül látványos eredményekre képes. Glükózban gazdag formulája puhítja és hidratálja a bőrt, továbbá feltölti és kisimítja a ráncokat. Stimulálja a biokémiai folyamatokat, a sejtosztódást és a kollagén-elasztin szintézist, ezáltal fejti ki rànctalanito-feszesitö hatàsàt.
2017.08.10. 19:35
Anyukámnak vettem meg ezt a terméket és egyszerűen imádja :) Nagyon könnyű elkészíteni, hiszen csak vízzel, vagy rózsavízzel kell kikeverni. A használata után az arcbőre puha és hidratált lett.
Az INCI szépen mutatja, mik a kulcsösszetevők, és mik azok, amik hatására kevésbé számíthatunk. Értelmezni azonban nem egyszerű.
Március csak úgy tobzódik a vonzó, virágos illatokban, mi több, némelyik újdonság már a nyarat idézi elénk.