Hidratáló krémek

3.6
Hozzáadva 2011.01.26.by

apolka

2022.12.01. 10:26

Az illata nem kifejezetten jó, de ezt kompenzálja, hogy könnyű állagú és hamar felszívódik. A zsíros bőröm ellenére nincs kellemetlen hatása, nem hagy maga után ragacsos érzetet.

2017.08.04. 15:59

Kedvenc tápláló éjszakai krémem. Nyáron ugyan nem ezt használom, de hűvösebb időben rendszeresen. Bár gazdag krém, mégsem nehéz, könnyen beszívódik. Egyedül az illata nem jó szerintem, de az meg nekem nem olyan fontos, hamar el is illan. Ráadásul magyar termék, nagyon kedvező áron.

2017.03.18. 15:47

Könnyű,teljesen beszívódó àllag (a zsíros arcomba is!), amire sminkelni is lehet, nekem az illata is nagyon tetszik, es h paraben mentes!Veszek anyumnak is. 😊

2016.12.11. 12:17

Jó kis krém. Csak az illatát nem bírom, ezért minusz egy csillag. Jó lenne illatmentes változatban.

2015.03.28. 14:37

A képen látható csomagolás és összetétel már szerintem nem létezik, mert ez a krém most már parabén- és illatmentes formában kapható, 990 Ft-ért vettem és nekem nagyon bejött. Ezelőtt egy olcsóbb, zsírosabb krémet használtam éjszakára, ami szintén jó volt, de ez az Anaconda krém sokkal jobb. Könnyű az állaga, de ennek ellenére a nevéhez híven tényleg bőrtápláló összetétele van, legalábbis az én bőrömnek nagyon jót tesz és egyáltalán nem kellemetlen viselet. Alapvetően nem vagyok parabén-ellenes, de ennek ellenére jobb érzés egy ilyen krémet használni, amiben ezek az összetevők nincsenek. Ennyi pénzért én úgy gondolom, hogy nagyon minőségi és korszerű termékről beszélünk, újra fogom még venni.

2013.11.16. 14:51

Ez egy könnyű éjszakai krém. Nem üli meg az arcomat felkenés után, mint sok más éjszakai krém teszi. A hatása nem olyan kirobbanó, viszont teszi a dolgát, és nem irritál, nem okoz mitesszert. Nekem az illata is elfogadható, így az ár-érték aránya is rendben van.